2 férfi van az életemben (nem párkapcsolat), mi legyen?
27 éves nő vagyok, 2 éve dolgozom egy nagy multinál, ahol rengeteg férfi van. Amikor elkezdtem a munkát természetesen rengetegen próbálkoztak nálam, mondván frisshús.....
Szerencsére ez már lecsengett, de szinte mindegyikkel nagyon jó munkatársi kapcsolatom van.
1 srác van, nagyon jó pasi, aki nagyon nagy dumás, mindenki bírja, nagyon sikeres munkatárs. Próbálkozott nálam, ami nem is volt ellenemre, és úgy alakult, hogy lefeküdtem vele.... Nagyon szép nagyon jó volt, de igazság szerint nekem egy másik munkatársam tetszik. Egy kicsit már több is, mint egyszerű szimpátia.
Ő is nagyon ügyes, nagyon jó munkaerő, úgy dolgozik mint egy gép, olyan igazi férfi, de egyáltalán nem akarja isteníteni magát. Nem akar mindig a középpontban lenni, nem akar versengeni, mert enélkül is tudja, hogy ő jó. A munkatársaim többsége elég lazán beszél velem, szép kis szöveget le tudnak nyomni előttem, néha még én is meglepődöm és veszek egy nagy levegőt, pedig 2 bátyám van.... :) De ez a srác mindig nagyon illendően beszél velem, ha viccelődik is, akkor nagyon ízlésesen teszi, és ő is tud a legjobban megnevettetni.
Mondhatnám, hogy szerény férfi, de láttam már nagyon komolyan vitatkozni, ahol érvelt a saját igaza mellett, és akkor hihetetlen erősnek, lelkesnek, intelligensnek láttam. Talán ott volt az a pont, amikor mellette tettem le a voksomat.
Többször láttam már, hogy engem néz, ha esetleg összenézünk, akkor mindig rám mosolyog. Van esély rá, hogy tetszem is neki.
Egy kicsit tartok, hogy ki fog derülni, hogy az egyik munkatársammal lefeküdtem, ami bevallom engem nem is zavarna, ha nem lenne olyan férfi a cégnél, akivel többet szeretnék. Lehet, ha megtudná, akkor másként nézne rám. Tudom, hogy direktbe nem akar rosszat nekem a másik kollégám, és nem fecsegné ki a kis "esetünket", de az is elég, ha csak egy embernek elejti....
Ennek már fél éve, még nem derült ki, mert már tudnám....
Egy kicsit nehezíti a dolgomat, hogy a másik srác többet szeretne, vagyis ezt mondja, de az én részemről ez inkább csak testiség volt, nekem egy férfi kell.
Szerintem ne izgulj rajta.
Egyszer lefeküdtél az egyikkel, de nem mentél végig a teljes osztályon (bocs, nem tudom, hogy mondjam). Természetes, hogy nem a kiszemelted lesz az első férfi az életedben, nem vagy tinédzser, szerintem meg fogja érteni.
Akivel lefeküdtél, lehet, hogy meg akarja fúrni a másik férfival a dolgodat, tudasd vele minél előbb, hogy ennyi volt és nem több, ne húzd az agyát.
Ne haragudj, de még privátban sem szeretném megírni, hogy melyik multi, egy kicsit könnyen beazonosítható lennék...
Remélem, hogy nem fog majd elítélni, mert tudja, hogy milyen nő vagyok, akinek nem célja, hogy minden pasit megkapjon a cégnél, pláne, hogy benne látom azt a férfit, akivel el lehetne kezdeni egy normális életet, akivel családot lehet alapítani... Bár nem akarok ennyire előremenni, csak 27 évesen már ilyen is megfordul az ember fejében. Ő 29 éves, gondolom, remélem neki is vannak ilyen tervei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!