Meghatároz valamit a férfi részéről párkapcsolat szempontjából, hogy én csak napi 4 órában dolgozom?
Szerintem nem a munkáddal van a baj, hanem a hozzáállásoddal.
Nem tudom hány éves vagy, de én szégyellném magam, ha dolgozó, felnőtt nőként a szüleim tartanának el, mert lusta/képtelen vagyok 8 órás munkát találni. Ne haragudj, de milyen a végzettséged, hogy csak ruhaüzletbe mehetnél eladónak vagy kisegítőnek pl.? 4 órában dolgozol, és derogál mellette legalább továbbtanulni vagy egy nyavalyás OKJ-t elvégezni, hogy 1-2 éven belül több esélyed legyen?
És még emellé kifogásokat is keresel, pl. ami "maszek" az nem jó...(úgy hívják, hogy nem állami cég, ilyen a cégek nagyrésze Magyarországon, és gondolom nem akarod ráfogni mondjuk az Audi vagy a Liebherr gyárra, hogy majd bezár, mert "maszek").
Mondjuk állami cégeknél meg egy kormányváltás és borul minden, mert új spanok kerülnek a vezetésbe, akik szintén átrendezik a dolgozói névsort...
Ha rendes végzettséged és megfelelő szakmai tapasztalatod van, akkor mindegy, hogy bezár-e egy cég, a versenytársnál másnap kapsz munkát.
Részemről is az ambíció nélküli hozzáállásodban látom a fő gondot.
Egyébként miért vagytok vele ilyen előítéletesek? Azt írja, állami helyen dolgozik, az is lehet, hogy diplomája nincs,d e ha van, akkor is kb. 21 éves, hisz még a szüleivel él. nem hiszem, hogy egy felnőtt ne költözött volna már el a barátaival albérletbe, vagy a barátjával össze!
Én amikor PhD-s voltam, teljes fizetést (220 e) kaptam az egyetemtől havonta, de csak 4 órás munkát szabadott vállalnom. Ennek az lett a böjtje, hogy az állami szférás 4 órás munkám mellé nehezen találta volna még egyet, mikor vége lett a phD-m ösztöndíjas szakaszának. Én tartalékoltam a pénzemből, amit tudtam (18 éves korom óta külön élek, albiban egy barátnőmmel), és aztán egy hónapig volt egy kis break, és kerestem egy 8 órás melót, magánszférában. Ott megbecsülik az eszedet, nem csak szavakkal!:)
Hajrá, kérdező! Ne szégyelld magad a párod előtt, tudja ő is, hogy keresel te állást, biztos vagyok benne, hogy lesz is nemsokára!
ui: professionre töltsd fel a CV-det csak úgy, engem szoktak hívni a mai napig állásokra, fejvadászcégek!
30N
" de megállás nélkül dolgozik egész nap.. ha csak mos, főz, takarít, gyereket nevel csak, akkor már lusta? "
ŐŐőőő... te hogy a búbánatba lehet mosni, főzni, takarítani egész nap? Annyira szarul vagy bénán nem csinálhatja az ember, hogy heti 2 takarítás ne legyen elég...
A párod mit szól ehhez az egészhez?
Én is 4 órában dolgozom, de ebből sose volt gond köztünk. Ő többet keres, de a pénzünk közös, én meg többet vagyok itthon, szóval nagyrészt enyém a házimunka, és a kaja amit megfőzök, meg a kitakarított lakás, stb., ez is mind közös. Vagy mi csináljuk rosszul...?
"Nekem egy éve nincs állásom, de most mégis lett végre munkám. Az, hogy hirdessem az evangéliumot... "
Felétek hány evangélium a havi kaja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!