Van egy férfi akit eddig 3x láttam összesen az életemben és semmit nem tudok róla, szerintetek ez jó ötlet lehet, ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
Megtudtam, hogy ez a férfi másodállásban pszichológus és masszőr is. A telefonszámát megszereztem egy közös ismerős által, de nagyon beszari vagyok, hogy felhívjam.
Szerintetek érdemes megpróbálnom, hogy hallottam, hogy masszíroz és hogy elvállalna e?
Nem tudom h tetszem e neki egyáltalán, mert mosolyogni szokott meg nézni ha összeakad a tekintetünk de mást nem.
23/N
2015. márc. 2. 20:23
1/3 anonim válasza:
Hívj fel, már régóta várok a hívásodra...
2/3 anonim válasza:
Ha már eddig eljutottál, akkor ne állj meg itt.
Ki tudja mi lehet belőle.
Egyébként csodálom az eddigi bátorságodat. :)
3/3 anonim válasza:
Persze, egy telefon még nem a világ, felhívod szépen bemutatkozol és kérsz egy időpontot. Ott meg lesz idő beszélgetni.
B**asszki majdnem azt hittem rólam van szó de pszichológus nem vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!