Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szabaduljak meg ezektől a gondolatoktól szex közben?
Mindig, amikor kinyalnak vagy bármi mást tesznek velem, az a gondolatom támad, hogy a másik fél ezt biztos nagyon unja, szeretné, ha végre elélveznék stb. Egyrészt magamból indulok ki, mert az orális eléggé fárasztó tud lenni, másrészt a legutóbbi fiú negyedórán át nyalt ki kb. és utána azt mondta, elfáradt... voltam már olyan pasival, akinek háromnegyed órát kellett rajtam dolgoznia, de el is élveztem a végén. De mostanában kezd szöget ütni a fejemben egy ilyen negatív gondolat, és emiatt az utóbbi három alkalommal nem is volt orgazmusom. Hogyan szabaduljak meg ettől? (Biztos az is benne van, hogy sosem szexelek olyan emberrel, akkt szeretek, nagyon zárkózott vagyok.)
23N
Dr. Spleen, teljesen igazad van. Mondták nekem is korábban, hogy azzal veszítsem el a szüzességem, akit szeretek, mert hiába fáj a dolog, attól még ott lesz az az érzelmi töltet, ami miatt végül mégis jó érzés lesz. Ezt nem volt türelmem kivárni. :/
#10, ha magamnak csinálom, nincs semmi gond. Hamar (és mindig) elmegyek.
Azt hiszem, összességében rosszat tettem saját magamnak azzal, hogy elkezdtem szexelni a nagy világba. Még kevesebb önbizalmam lett, mint ami eddig megvolt. :'D
ez baromság... szerintem nem tettél magaddal roszat... ha ezt nem tapasztalod meg akkor honnan tudod majd késöbb mi a rosz? Nem te semmi mást nem tettél, mint mentél a trend az "elvárások" után hogy ne legyél "kevesebb" a barátok/barátnők elött...
De viszont felismerted hogy ez rosz és még tudsz változtatni ha akarsz amivel lényegében helyreraknád a lelkivilágodat is...
Nézz bele a tükörbe és kit látsz? :)
Attól még, hogy sokan cselekednek így, még nem lesz a dolog jó vagy egészséges...
A vágyaim után mentem, nem a barátaim miatt, de most biztos gyanús leszek, hogy mentegetőzöm. :D egyiket sem irigylem, rossz a szexuális életük.
ÁÁÁ nem hiszem hogy jelenlegi lelki állapotod mellett olyan marhára lenne szükséged mint én :D
Gondolj bele: olykor egy Zebrával beszélgetek, mikor unatkozom :D A zebra képzeletbeli... biztos hogy ez kell neked? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!