Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tényleg van köztetek akinek nehezére esik a durva szex?
Figyelt kérdés
Előző barátom imádott szex közben durva lenni velem, és én is szerettem ezt. Fojtogatás, seggre ütés, szájba dugás, kikötözés. Mostani párom viszont jobban szereti a szerelmeskedős szexet, amit én is kedvelek csak nem mindig. Azt mondta nem képes bántani engem szex közben. Hogyan tudnám rávenni? 20/l2016. ápr. 6. 15:18
1/12 anonim válasza:
Én csak durván szeretem. Ha érdekel irj
2/12 anonim válasza:
Miért hiszed azt,hogy minden férfi szereti az ilyesmit?
Engem pl. egyáltalán nem izgat fel az ilyesmi.
Ha ő nem akarja akkor minek erőltetni?
3/12 anonim válasza:
mindenki más:) néha szeretem durván csinálni néha nem :D kedvfüggő :D 23/F
4/12 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, ha én hajlandó vagyok szép, romantikusan szeretkezni vele, akkor is amikor durvára vágyok, néha megtehetné ő is, hogy keményen megdug.
2016. ápr. 6. 15:23
5/12 anonim válasza:
igazad van kérdező ;) meg néha amúgy is mindenkinek jól esik durván nem? :D
6/12 anonim válasza:
Mondjuk mondd el neki, hogy téged ez nem bánt, ezt élvezed. ha értelmes akkor felfogja.
7/12 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki,és próbálkozott is fojtogatni, behunyta közben a szemét, hogy ne lásson...
Ha meg kutyapózban vagyunk, mindig kérnem kell, hogy üsse a seggem,de minden egyes ütést.
2016. ápr. 6. 15:35
8/12 anonim válasza:
Jó, akkor nem illetek össze szexuálisan. Mondjuk tedd a kezét a nyakadra, beszélj hozzá közben, ha nem akkor ne erőltesd ezt a kapcsolatot.
9/12 anonim válasza:
van, én nem tudnék durva lenni magamtól, de ha tudom hogy a páromnak ez a vágya akkor persze az az első hogy őt elégítsem ki minden formában :) 20F
10/12 anonim válasza:
Igazad van kérdező én is ilyen helyzetben vagyok a szexpartneremtől nem kapom meg a vadsâgot.
Pedig arra vàgyom ,hogy keményen sz.asson meg , üssön a fenekemre szex közben, kötözzön ki.
Úgy alakult,hogy màst keresek erre a posztra ,akitől ezeket megkapom.Szerintem te is tegyél ìgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!