Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tényleg van köztetek akinek nehezére esik a durva szex?
Figyelt kérdés
Előző barátom imádott szex közben durva lenni velem, és én is szerettem ezt. Fojtogatás, seggre ütés, szájba dugás, kikötözés. Mostani párom viszont jobban szereti a szerelmeskedős szexet, amit én is kedvelek csak nem mindig. Azt mondta nem képes bántani engem szex közben. Hogyan tudnám rávenni? 20/l2016. ápr. 6. 15:18
11/12 anonim válasza:
Én is így voltam az exemmel. Nem lettem volna képes neki fájdalmat okozni.
De miután megtudtam hogy megcsalt képes lettem volna olyan vadul megdugni hogy mentőt kellett volna hívni hozzá 😜
12/12 anonim válasza:
Az exemmel szép lassan merültünk el a műfajban. Érdekes, évekig nem is volt téma, majd egyszer, talán én kérdeztem rá ezekre a dolgokra. Szerintem csak szégyenlős volt, mert lassacskán, hosszú idő alatt kerültek elő a keményebb témák. Amikor én is felizgultam, persze még jobban benne voltam a játékban. Mondjuk a fojtogatást csak úgy inkább imitálva, a pofozásba meg nem mentem bele. De az anált nagyon kedvelte, az keményen megkapta. A fenekelés is bejött nekem, neki is. A fakanál lett a kedvence. Néha mikor ágy szélén térdelt és úgy szeretkeztünk, szép kis fakanalazást kapott. Úgy csattogott a fenekén a fakanál, hogy már sajnáltam, de ő még erősebb ütéseket kívánt.A tűt is kipróbáltuk. Szóval, jó volt, azóta is gyakran eszembe jut. Régóta nem gyakoroltam a technikát, a kikötözésen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!