Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mit érezhetnek szex után egy ilyen nő iránt? Folytatás lent
az én párom is volt előttem más nővel, nekem pedig az első volt. eleinte el sem jutottam az orgazmusig, ami zavarta a párom, azt hitte, hogy ő a hibás, de igazából csak ő sem és én sem tudtam mi az ami jó nekem. de mi nem hagytuk annyiban, mi nem vontuk meg egymást a szexuális együttléttől. folyamatosan próbálkoztunk mindennel, pózok, ruházat játékok, stb. már 3+ éve együtt vagyunk. ha úgy fogalmazok, már tudok "nála teljesíteni" az ágyban, már kitapasztaltam mit, hogyan, mikor.. megismertem az ő és a saját testem is. tehát tényleg fejleszthető a tudás, ha mindketten így álltok hozzá. mi nem vagyunk vmi szexgépek, nálunk nem elsődleges a szex, nem szükségletünk napi 1 menet, sokszor elég az is ha összebújunk és filmezünk. általánosan heti 2-3 együttléttel mi megvagyunk és jól érezzük magunkat.
szerintem lehet belőle komoly kapcsolat, ebben nincs semmi rossz, vagy olyan dolog ami miatt nem lehet tartós kapcsolat. szűz voltál, most még tudatlan vagy ilyen az élet rendje. az én párom nagyon is értékelte és örült ennek az "ajándéknak". 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!