Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben hírtelen elsulok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben hírtelen elsulok, van erre megoldás?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 06:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak érzed amikor közeledsz !??!

Akkor van Stop !

2016. ápr. 6. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Nőjél fel!
2016. ápr. 6. 08:29
 3/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Pihenj 5 percet, aztán ugorj vissza a ringbe.
2016. ápr. 6. 09:50
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
ne szexelj
2016. ápr. 6. 19:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Sok rossz vállasz...

Elöször is tudnunk kellene, hogy fiú vagy-e vagy lány.

Ha lány akkor nincs nagy gond, ha fiú akkor órvosolható :P

Szóval ha fiú vagy akkor lehet edzeni akár maszturbációval is ( amikor érzed, hogy elmennél lassabra veszed a gyeplőt ), továbbá fel van fedezve a benzokainos gumi is. Durex Mutal Pleasure és Durex Extended Pleasure melyek 5% benzokaint is tartalmaznak. Nekem is hasonló problémáim voltak és amióta ilyen gumit használok akár 2 órán át is keményen áll és nyomhatom az ipart is ahogy a párom akarja!

Viszont szerintem az agyban dől el minden. Probáltuk párommal másfajta gumival is és minden rendben volt. Másra kell gondolni.

Volt időszak amikor pld másra gondoltam, hogy tengerparton vagyok, vagy pont filmezek és eszembe sem jutott, hogy elsülök.

Persze a napi víz bevítel is számit valamilyest...

De szex közben probálj másra gondolni, vagy probáld ki a fentebb említett gumikat.

2016. ápr. 21. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!