Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a fiút, mi legyen?
Figyelt kérdés
Nemrég találkoztunk csak, csók volt eddig meg ölelés, ő viszont szeretné, ha hamarosan nála aludnék. A gond, hogy nekem nem tetszik! Nem jön be fejre, testre pláne. Ő az első fiú az életemben, talán ezért tartok ki mellette így, meg nagyon nem is kapálóznak értem, de ez így kellemetlen. Még szűz vagyok és nem hiszem, hogy kívánnám őt. Mi legyen?
18/L
2016. ápr. 5. 23:04
1/7 anonim válasza:
Akkor semmiképp ne hülyítsd szerencsétlent, inkább küldd el valami indokkal. Vagy mondd meg neki kerek perec, hogy nem érzed azt iránta, amit kellene, úgyhogy hagyjátok inkább az egészet. Csak ne hülyítsd szerencsétlent, kérlek! :/
3/7 anonim válasza:
akkor vagy nagyon oszinte leszel vele es megmondod neki > vagy kifogasokat talalsz es rad un > de igazan ne csinald ha nem nem jon be :(((
4/7 anonim válasza:
Nézz tükörbe , és mond magadnak hogy eléggé igénytelen vagyok, ha már azt is leszarom kivel vagyok együtt csak valaki legyen...ja és mond azt is, hogy lelki beteg b*z vagyok, hogy szerencsétlen gyereket azért tartom, hogy a közös súlyunk növekedjen..szerintem te sokkal gázabb vagy mint az a csávó, de inkább szakítsatok.
5/7 anonim válasza:
Finoman a tudtára adod,hogy nem szeretnéd tovább folytatni a kapcsolatot vele,mert nem érzel szerelmet iránta.
Így nem lenne tisztességes vele maradnod.
És ezzel nem is mondasz valótlant.
F40+
6/7 anonim válasza:
Ha ugy belemész hogy nem kívánod, kb olyan élmény lesz mintha egy idegen, nem vonzó pali megeroszakolna. Terj mar észhez!
7/7 anonim válasza:
Muszájból semmiképpen se menj bele, azzal mindkettőtöket becsapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!