Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha összeveszek a barátnőmmel...

Ha összeveszek a barátnőmmel (nagyon) gyakran azt kívánom, hogy neki is legyen ugyanolyan rossz mint nekem. Normális ez?

Figyelt kérdés

Azt kívánom mikor fáj nekem neki is fájjon sokkal jobban, és akkor majd elgondolkozik rajta. Szívemből kívánom, hogy keserülje meg ő is legyen neki rossz.

Mikor minden rendben akkor meg nagyon szeretem.

2014. okt. 14. 21:47
 1/7 Tibohr válasza:
Nem biztos hogy normális, de velem is pont ez van, csak én pluszba teszek is érte hogy fájjon neki xd Neked ilyen a természeted, nincsen ebben semmi különös
2014. okt. 14. 21:49
 2/7 anonim válasza:
Hát ez nem normális, de ha ezt nem közlöd vele túlságosan és utána tényleg szereted, akkor végülis... Akkor ja. Nem tudom mit mondjak, mert még akkor sem jó még nem is okés, de mégis...
2014. okt. 14. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi ha összeveszünk se akarom, hogy a barátomnak is fájjon. Tudja, hogy miért történt, ha tudja, akkor pedig orvosolja.
2014. okt. 14. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem,ha szereted akkor ilyet nem kìvánsz neki.
2014. okt. 14. 21:51
 5/7 RRR ***** válasza:

fogat fogért!

válasz:

igen furcsa viselkedés

2014. okt. 14. 21:52
 6/7 anonim válasza:
Hát nem az,de kicsit sem! Van amikor ok nélkül belekötsz a másikba és utána meg mintha mi sem történt volna kibékülsz vele? Van úgy hogy ő szeretni akar te pedig eltolod? Szokott úgy lenni hogy elmondod magadba mindennek és őt hibáztatod akkor is amikor nem az? Ha ezekre a kérdésekre igen a válsz javarészt attól nem vagy te rossz ember,de keress fel egy szakembert! Ő majd elmondja hogyan tovább!
2014. okt. 14. 22:08
 7/7 anonim válasza:
szerintem teljesen normális. én is pont ilyen vagyok, pedig imádom a barátomat.
2014. okt. 14. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!