Jó, vagy inkább rossz megoldás az, ha a wc, a fürdő, valamint a konyha is ugyanolyan színű és mintázatú csempével van burkolva/díszítve egy lakáson belül?
Szerintem mindenki csinálja úgy, ahogy neki tetszik, ez a legtöbb lakberendezés témára igaz (bár ez annál alapabb szint).
Személy szerint nem vagyok hajlandó fúgákkal foglalkozni, így nekem egyik helyiségben sincs csempe. A szín a konyhabútor miatt más, az anyag a költségek miatt, de pl. a hűtő oldala pont olyan lesz, mint a mosdó és a wc mögötti fal (anyagra, színre), fel sem merült bennem, hogy az ne lenne jó. Most sem teszi. Úgyis 1-2 méterre van tőlük, inkább az jutott eszembe, hogy ez az elhelyezés nem ideális (viszont más lehetőség nem volt), de azzal sincs semmi baj.
A hétvégén láttam egy budapesti lakást, ott a zuhanyzó és a konyha egy helyiségben volt, na az a nem OK az én igényeim szerint...
Mintás csempével (hacsak nem egy semleges, mindkét helyiségbe illő) talán nem szerencsés,
de egy egyszínű vagy kő mintázatú nagyon jó lehet, egységes képe lesz a lakásnak.
A padlót, járólapot (pláne ha egymás melletti,közeli esetén) ajánlott egyforma lapokkal burkolni (most már én is így csinálnám, nekem elöszoba-konyha egyforma, fürdő másmilyen, de talán szebb lett volna egy egyforma padló).
/Régen, amikor csak fehér csempe volt, ez nem volt probléma :) /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!