Már vagy 3 éve ugyanolyan a mellméretem 75/A és 23 éves vagyok. Szerintetek ez nagyon kicsi? 167 cm magas vagyok és 54 kg. Van valami általatok kipróbált megoldás arra, hogy legalább egy kicsit is nőljön még?
Naiv kicsi lány, be ne kajáld már!
Nincs semmilyen természetes módszer. Ha lenne, már rég éhen halt volna minden plasztikai sebész... nem gondolod?
Masszázs címszóval csak meg akar du...
Gondolod, hogy ha lenne ilyen módszer, akkor nem D-kosárral rohangálna a nők 90%-a?
Szvsz az, hogy 23 évesen ilyenek írsz, hogy "nőljön", nagyobb probléma, mint a mellméreted. Sokan szeretik a kicsit is, én is.
80A-d bármikor lehet. Csak híznod kell hozzá, ugyanis a szám a hátad körméretét jelenti, NEM a melled nagyságát.
Hallottál róla, egészségedre. Próbálkozz nyugodtan, ha úgy tetszik. Max. az idődet és pénzedet cs.szed el rá.
Nekünk ez nem fáj.
(A hülyeség viszont annál jobban.)
4-es voltam, aki nem "mellesleg" 70A-s.
Ha szép feszes, akkor nincs semmi baj az A-s cickókkal! a számot meg nem kell felnyomnod 80-ra! :) Miért akarnál olyan zsíros/izmos lenni? Most talán csak csont és bőr vagy?
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!