Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt baratom elmondasai szerint, szokott ram gondolkodni szex közben, van barátnője, de már a kapcsolatuk elején is sokat keresett, mit jelenthet?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 10:24
2/8 anonim válasza:
Mi köze van annak, hogy gondol rád ahhoz, hogy jó a fizetése???
3/8 anonim válasza:
lehet hogy csak megakar dönteni még párszor, na de persze az is lehet hogy baromi jó vagy az ágyban, és olyan csodát műveltél vele, hogy istenként tekint rád azóta is. Vagy csak egyszerűen 1 idióta barom!!!
4/8 anonim válasza:
Ki szakított kivel?
Mert valószínű még mindig beléd szerelmes
5/8 A kérdező kommentje:
Lényegében egy veszekedés miatt lett vége az egesz, ő utana még keresett mikor nem volt barátnője, de valahogy nem tudott működni a dolog. Aztán ő is mással volt, és én is.
2016. ápr. 8. 14:39
6/8 anonim válasza:
szerintem meg egyszerűen olyan amilyen én. mindenkinek azt mondja amit a másik hallani szeretne.
7/8 anonim válasza:
Téged is meg akar! De ezzel nincs egyedül. Az emberi faj nem monogám. Csak ránk van erőltetve!
8/8 anonim válasza:
Legyezgezni akarja a hiúságodat, hogy majd szükség eseten még meg tudjon fektetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!