Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szabaduljak meg ezektől a gondolatoktól szex közben?
Mindig, amikor kinyalnak vagy bármi mást tesznek velem, az a gondolatom támad, hogy a másik fél ezt biztos nagyon unja, szeretné, ha végre elélveznék stb. Egyrészt magamból indulok ki, mert az orális eléggé fárasztó tud lenni, másrészt a legutóbbi fiú negyedórán át nyalt ki kb. és utána azt mondta, elfáradt... voltam már olyan pasival, akinek háromnegyed órát kellett rajtam dolgoznia, de el is élveztem a végén. De mostanában kezd szöget ütni a fejemben egy ilyen negatív gondolat, és emiatt az utóbbi három alkalommal nem is volt orgazmusom. Hogyan szabaduljak meg ettől? (Biztos az is benne van, hogy sosem szexelek olyan emberrel, akkt szeretek, nagyon zárkózott vagyok.)
23N
nem moondanám egyből azt hogy zárkozott vagy, inkább azt mondanám hogy nagyon kritikus vagy magaddal szemben és nem ismered a pasikat eléggé...
Egy pasit ugyanugy izgat ha kinyalhat egy nőt mint téged, akit épp kényeztet. És hát az orális szex is olyan adok-kapok dolog, hogy többet te se várj el mint amennyit adsz és ha ezt mind a két fél tiszteletben tartja akkor nem kellene ilyen gondolatodnak lenni.
Tartom magam ahhoz, hogy kicsit gondolkozz el, mert ha már odáig jutottatok hogy a pasi orálisan kényeztet akkor csak nem lehetsz olyan selejt nő.
Off:
Miért nem mész bele komoly kapcsolatba?
#2, köszi, ezt tettem legutóbb is, de attól még nem lett jobb sajnos. :( végül is béna volt az egész szex mindent összevetve.
#3, ahhoz meg kéne nyílnom a másik előtt, nem kellene tartanom a randiktól, el kéne hinnem ha szépeket mondanak rólam... és egyéb ilyen - számomra félelmetes - dolgokat kellene elviselnem. :D inkább megkímélek a problémáimtól mindenkit, az a legjobb, és akkor én sem idegeskedem azon, hogy ki vagyok, milyen vagyok, biztos nem vagyok elég jó stb.
A "negyedórás fiú" előtt voltam együtt egy nagyon tapasztalatlan sráccal, aki mellettem feküdt, mint egy darab fa, és miközben a kezét használta, csak stírölte az arcom, hogy "na, élvezed már?". Természetesen nem tudtam ellazulni... egész éjjel ő 3x elélvezett, én pedig egyszer sem.
Ezt megelőzően azzal a pasival voltam együtt, aki 3/4 órán át is nyal, ha kell, és vele egyébként a legjobb is a dolog, de akkor éppen nem kívántam úgy. Sehogy sem sikerült elmennem, és az én hibámnak érzem.
Na, hát itt tartunk. :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!