Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyan fogadnátok a hírt? (tricikli javaslat)
Tudom, hogy van biszexualitás kategória, de direkt nem oda írom ki a kérdést, mert a barátom hetero, és hetero válaszokra lenne szükségem, és szerintem itt nagyobb eséllyel kapok többtől választ.
Az a helyzet, hogy a barátom korábban már mondta, hogy szívesen kipróbálná a szexet hármasban, két lánnyal. A legjobb barátnőm és én már pettingeltünk egymással, és engem is izgatna a dolog, hogy hárman csináljuk. A barátnőm szexi, és a barátom szerint is csinos. A lány benne lenne a buliban, de nem tudom, hogy a barátom mit szólna hozzá, ha ezt elővezetném. Mondta, hogy kipróbálná, de lehet, hogy ez így kicsit furán venné ki magát. Ti mit gondoltok?
Azt hogy ilyen lehetőség ritkán jön össze, ha érdekel akkor ragadd meg :D.
Nem sűrű, hogy mindenkit érdekeljen a 3as és tetszenek is egymásnak.
Jól fogadnám a hírt, kicsit be lennék tőle zsongva, és már napokkal előtte csak ezen járna az agyam.
A részedről meg az a fontos, hogy ne legyél féltékeny a barátodra ha a barátnőddel foglalkozik éppen.
Sok sikert hozzá!
Kérdező, a barátod tudja, hogy te meg a barátnőd már voltatok együtt úgy?
Egyébként nem biztos, hogy jó ötlet ebben a felállásban, mármint valószínűleg jobb lenne hosszútávon, ha egy idegent vennétek be harmadiknak, nem pedig a legjobb barátnődet, akivel utána ugyanúgy rengetegszer fogtok találkozni.
Itt nincs is kérdés. Sokan álmodoznak csak egy ilyenről 30 évig, amit csak néhányan csinálunk meg.
Feledhetetlen élmény férfiként mondom. Főleg ha egy kicsit hagyod is, hogy irányítson és koreografálja ő a dolgokat. Szóval gyerünk ha már ennyire akarja mindenki. 39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!