Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti hogyan fogadnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogyan fogadnátok a hírt? (tricikli javaslat)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van biszexualitás kategória, de direkt nem oda írom ki a kérdést, mert a barátom hetero, és hetero válaszokra lenne szükségem, és szerintem itt nagyobb eséllyel kapok többtől választ.

Az a helyzet, hogy a barátom korábban már mondta, hogy szívesen kipróbálná a szexet hármasban, két lánnyal. A legjobb barátnőm és én már pettingeltünk egymással, és engem is izgatna a dolog, hogy hárman csináljuk. A barátnőm szexi, és a barátom szerint is csinos. A lány benne lenne a buliban, de nem tudom, hogy a barátom mit szólna hozzá, ha ezt elővezetném. Mondta, hogy kipróbálná, de lehet, hogy ez így kicsit furán venné ki magát. Ti mit gondoltok?

2016. ápr. 6. 14:15
1 2
 1/18 datass ***** válasza:
96%
Hol lehet ilyen nőt mint te találni a való életben?
2016. ápr. 6. 14:16
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy ilyen lehetőség ritkán jön össze, ha érdekel akkor ragadd meg :D.

Nem sűrű, hogy mindenkit érdekeljen a 3as és tetszenek is egymásnak.

2016. ápr. 6. 14:17
 3/18 anonim ***** válasza:
22%
Esélytelen. Nem bírna veletek, idő előtt kifulladna és bemenne a kisszobába aludni. Ti meg egymásra maradnátok egyedül és kiszolgáltatottan. 29f
2016. ápr. 6. 14:20
 4/18 A kérdező kommentje:
Hát, igazából a barátom jó csajnak tartja a barátnőmet, a barátnőm pedig jó pasinak a barátomat. Nem vagyok féltékeny típus, a barátom engem szeret, ráadásul én vetem fel az ötletet, mert alapvetően szerintem engem ez jobban izgat, mint a barátomat. Látni akarom az arcát, amint mind a ketten egymás után mélytorkozunk, meg ilyenek, mert ezt egy amolyan szülinapi ajándéknak is szánnám. De lehet, hogy túl meredek volna.
2016. ápr. 6. 14:22
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Jól fogadnám a hírt, kicsit be lennék tőle zsongva, és már napokkal előtte csak ezen járna az agyam.

A részedről meg az a fontos, hogy ne legyél féltékeny a barátodra ha a barátnőddel foglalkozik éppen.

Sok sikert hozzá!

2016. ápr. 6. 14:23
 6/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, a barátod tudja, hogy te meg a barátnőd már voltatok együtt úgy?

Egyébként nem biztos, hogy jó ötlet ebben a felállásban, mármint valószínűleg jobb lenne hosszútávon, ha egy idegent vennétek be harmadiknak, nem pedig a legjobb barátnődet, akivel utána ugyanúgy rengetegszer fogtok találkozni.

2016. ápr. 6. 14:23
 7/18 A kérdező kommentje:
Igen, tudja a barátom, hogy volt közöttünk ez, meg az a legjobb barátnőmmel. Valóban lehet, hogy jobb lenne egy idegen, de bevallom, hogy nehezen bíznék szex terén egy vadidegen csajban, ráadásul én konkrétan a barátnőmre vagyok beindulva, mert egymást tanítottuk szex terén trükkökre, stb.
2016. ápr. 6. 14:29
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem vesd fel. Még ha a pasid hárítaná is az ötletet akkor sem haragszik meg miatta, a 2 pasi miatt lehet felhúzná az orrát de így nem hiszem :) Ha meg úgy gondolod, hogy képes vagy elvonatkoztatni és nem leszel féltékeny ha a barátnőddel is csinál valamit a pasid közben akkor szerintem csináljátok. 26/F
2016. ápr. 6. 14:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Itt nincs is kérdés. Sokan álmodoznak csak egy ilyenről 30 évig, amit csak néhányan csinálunk meg.

Feledhetetlen élmény férfiként mondom. Főleg ha egy kicsit hagyod is, hogy irányítson és koreografálja ő a dolgokat. Szóval gyerünk ha már ennyire akarja mindenki. 39F

2016. ápr. 6. 15:35
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
És kedves kérdező elgondolkodtál már azon, hogy ha esetleg a barátnőd meggyözöbben teljesit akkor te lapátra kerülsz? Az milyen érzés lesz neked elvesziteni a pasidat és a barátnődet is?
2016. ápr. 6. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!