Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyan fogadnátok a hírt? (tricikli javaslat)
Tudom, hogy van biszexualitás kategória, de direkt nem oda írom ki a kérdést, mert a barátom hetero, és hetero válaszokra lenne szükségem, és szerintem itt nagyobb eséllyel kapok többtől választ.
Az a helyzet, hogy a barátom korábban már mondta, hogy szívesen kipróbálná a szexet hármasban, két lánnyal. A legjobb barátnőm és én már pettingeltünk egymással, és engem is izgatna a dolog, hogy hárman csináljuk. A barátnőm szexi, és a barátom szerint is csinos. A lány benne lenne a buliban, de nem tudom, hogy a barátom mit szólna hozzá, ha ezt elővezetném. Mondta, hogy kipróbálná, de lehet, hogy ez így kicsit furán venné ki magát. Ti mit gondoltok?
Volt barátnőmmel sokat ábrándoztunk a dolgon. Már a vége felé járt a kapcsolat, mindketten a következő partnerünket kerestük és csak szexelni jártunk össze mikor felhívott, hogy találkozni szeretne velem egy kávéházban. Elmentem és a legnagyobb meglepetésemre másik kettő vagy három lány osztálytársa is ott ült az asztalnál. A barátnőm félrehúzott és felajánlotta, hogy ha van kedvem, mindannyiukkal mehet a szex. Mondanom sem kell, teljesen leblokkoltam. Nem jutott értelmes megvalósítási terv az eszembe, így dugába dőlt a felajánlás. Nem sokkal később összefutottunk, mesélte, hogy betársult egy osztálytársukhoz harmadiknak. Elmondása szerint nagyon jól érezte magát, a barátnője is. Mikor a fiú kidőlt egymással is foglalkoztak.
Azóta is bánom, hogy nem én voltam az a fiú.
Szóval te is akarod, a barátnőd is akarja de azt nem tudod, hogy a párod mit szólna?
Szerintem beszélj vele arról, hogy izgatna téged a dolog. Ha neki is tetszik akkor mondd el neki, hogy a barátnőd is belemenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!