Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti hogyan fogadnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogyan fogadnátok a hírt? (tricikli javaslat)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van biszexualitás kategória, de direkt nem oda írom ki a kérdést, mert a barátom hetero, és hetero válaszokra lenne szükségem, és szerintem itt nagyobb eséllyel kapok többtől választ.

Az a helyzet, hogy a barátom korábban már mondta, hogy szívesen kipróbálná a szexet hármasban, két lánnyal. A legjobb barátnőm és én már pettingeltünk egymással, és engem is izgatna a dolog, hogy hárman csináljuk. A barátnőm szexi, és a barátom szerint is csinos. A lány benne lenne a buliban, de nem tudom, hogy a barátom mit szólna hozzá, ha ezt elővezetném. Mondta, hogy kipróbálná, de lehet, hogy ez így kicsit furán venné ki magát. Ti mit gondoltok?

2016. ápr. 6. 14:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a legtöbb pasinak nem volna ellenére egy ilyen ajánlat. az én fantáziámat is megmozgatná, de talán túl régimódi vagyok, ha én valakit igazán szeretek, akkor vele együtt sem feküdnék le senki mással.
2016. ápr. 6. 16:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu kérdés, dd biztos tapsolna örömében ...
2016. ápr. 6. 16:44
 13/18 anonim ***** válasza:

Volt barátnőmmel sokat ábrándoztunk a dolgon. Már a vége felé járt a kapcsolat, mindketten a következő partnerünket kerestük és csak szexelni jártunk össze mikor felhívott, hogy találkozni szeretne velem egy kávéházban. Elmentem és a legnagyobb meglepetésemre másik kettő vagy három lány osztálytársa is ott ült az asztalnál. A barátnőm félrehúzott és felajánlotta, hogy ha van kedvem, mindannyiukkal mehet a szex. Mondanom sem kell, teljesen leblokkoltam. Nem jutott értelmes megvalósítási terv az eszembe, így dugába dőlt a felajánlás. Nem sokkal később összefutottunk, mesélte, hogy betársult egy osztálytársukhoz harmadiknak. Elmondása szerint nagyon jól érezte magát, a barátnője is. Mikor a fiú kidőlt egymással is foglalkoztak.

Azóta is bánom, hogy nem én voltam az a fiú.

2016. ápr. 6. 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Mint minden férfit engem is izgatott ez a dolog egy időben. De én sohasem az aktuális barátnőmmel csináltam ilyet. Mellesleg korántsem akkora durranás, mint várná az ember.
2016. ápr. 7. 11:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha az én feleségem állan elő ilyen ötlettel...mégegyszer megkérném a kezét és elvenném feleségül másodjára is. Ha golyók vannak a pasid lába között, akkor tuti imádni fogja az ötletet ;)
2016. ápr. 8. 13:00
 16/18 anonim ***** válasza:

Szóval te is akarod, a barátnőd is akarja de azt nem tudod, hogy a párod mit szólna?

Szerintem beszélj vele arról, hogy izgatna téged a dolog. Ha neki is tetszik akkor mondd el neki, hogy a barátnőd is belemenne

2016. ápr. 8. 13:46
 17/18 Koppany88 ***** válasza:
Itt nincs min gondolkodni!Röviden,és velősen:MINDENT BELE!!!!!!!!!!!4
2016. ápr. 9. 15:34
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 is megmondta és előtte is többen is...
2020. nov. 16. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!