Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az az igazság hogy van feleség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az az igazság hogy van feleségem de szivesen sexchat-elek csajokkal. Nem szeretném igazibol megcsalni, de vágyom egy kis változatosságra. Ti lányok feleségek is igy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 4. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem! Köztudott, hogy a nők fából vannak. Ezért is marad benned a szálka, ha összeveszel velük.
2016. ápr. 4. 19:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Kedves elsö örülök hogy válaszoltál :) bizom benne azért hogy nem minden nö van fábol
2016. ápr. 4. 19:15
 3/8 Noblesse Oblige ***** válasza:

Álszent lennék, ha kijelenteném, hogy ilyen még nem történt meg velem. Mert de megtörtént. Mire fölfogtam mit tettem, már késő volt. És gyötör is érte a bűntudat rendesen. Akkor ott az első ilyen esetnél meghúztam egy határvonalat, hogy ilyet többet nem. Nem vezet sehova részemről a dolog. És nem fair a párommal a szemben sem. Mert ez lényegében lelki megcsalás.

Van, hogy élőben látom és tapasztalom saját bőrön, hogy megkívánok valakit. Ez ellen nem tudom mit enni. De nem lépek. Lerendezem magamban a dolgot és továbblépek.

Neten meg amúgy sem mászok bele a zavarosba. Időpocsékolás. És nem kevésbé becstelen mint élőben csinálni ugyanezt.

2016. ápr. 4. 19:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves kettes rengeteg idöm van:) belefér egy kis "pocsékolás"
2016. ápr. 4. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Vedd rá, hogy menjetek el swinger klubba.
2016. ápr. 4. 19:30
 6/8 Noblesse Oblige ***** válasza:
Csak nem Narkisszosznak hívnak? :O
2016. ápr. 4. 19:31
 7/8 anonim válasza:

Jól írta az egyik válaszoló, ez lelki megcsalás. Én is csináltam már, és vissza gondolva is úgy gondolom, hogy nem kellett volna.

Nem lehetne 3-ik felet bevonni, vagy tényleg jó ötlet a swinger klub is.

2016. ápr. 4. 19:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem ugy hivnak
2016. ápr. 4. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!