Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az az igazság hogy van feleségem de szivesen sexchat-elek csajokkal. Nem szeretném igazibol megcsalni, de vágyom egy kis változatosságra. Ti lányok feleségek is igy vagytok ezzel?
Álszent lennék, ha kijelenteném, hogy ilyen még nem történt meg velem. Mert de megtörtént. Mire fölfogtam mit tettem, már késő volt. És gyötör is érte a bűntudat rendesen. Akkor ott az első ilyen esetnél meghúztam egy határvonalat, hogy ilyet többet nem. Nem vezet sehova részemről a dolog. És nem fair a párommal a szemben sem. Mert ez lényegében lelki megcsalás.
Van, hogy élőben látom és tapasztalom saját bőrön, hogy megkívánok valakit. Ez ellen nem tudom mit enni. De nem lépek. Lerendezem magamban a dolgot és továbblépek.
Neten meg amúgy sem mászok bele a zavarosba. Időpocsékolás. És nem kevésbé becstelen mint élőben csinálni ugyanezt.
Jól írta az egyik válaszoló, ez lelki megcsalás. Én is csináltam már, és vissza gondolva is úgy gondolom, hogy nem kellett volna.
Nem lehetne 3-ik felet bevonni, vagy tényleg jó ötlet a swinger klub is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!