Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves 20+-os szűz fiúk!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves 20+-os szűz fiúk! Miért nem voltatok még lánnyal?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy féltek h elrontotok valamit, vagy kicsinek tartjátok a péniszetek, vagy egyszerűen nem jön össze egy lánnyal sem? Vagy más oka van?

2016. ápr. 2. 23:01
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Én nem is szoktam magam hagyni! :D

Egyáltalán nem zavar a dolog, ugyanúgy boldog és jó életem van. :)

2016. ápr. 5. 10:49
 32/35 A kérdező kommentje:
Szerintem semmi megalázó nincs a szűz kifejezésben. De elnézést ha valakit esetleg megbántottam !
2016. ápr. 6. 20:50
 33/35 anonim ***** válasza:
Engem nem bántotál meg Kedves kérdező. :)
2016. ápr. 6. 20:51
 34/35 anonim ***** válasza:
későn érő, félénk gátlásos voltam
2016. máj. 5. 22:33
 35/35 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok már szűz, de ha esetleg a barátnőmmel vége lenne valamilyen okból kifolyólag, akkor valószínűleg ha nincs szerencsém, hosszú szexmentes időszaknak nézhetek elébe!

Többek között azért mert az egyéjszakás kalandokat nem preferálom, mivel én már egy szex után is kezdek érzővé válni a másik felé! Másrészt meg mert van egy olyan minimális "elvárásom" a partneremtől, ami sok Nő számára undorító vagy kellemetlem, ez pedig az, hogy a partnereimet próbálom valahogy, akár könyörgéssel, de rávenni arra, hogy ne borotválja a Nemi szervének a környékét, hanem hagyja szőrösen! Nem nagyon, de azért legyen ott!:-)

Nekem sokkal jobban bejön és beindít egy szőrös punci, és nagyobb örömmel is kényeztetem, egyszerűen jobban szeretem!

Nekem sokkal jobb érzés, jobban is tetszik mint a csupasz, és több élvezetet, örömöt okoz!

Ilyen lányt meg nagyon nehéz találni, aki ennek eleget is tesz. Előny ha még husisabb is a lány! Általában sokat kell könyörögnöm ezért, movel mindig papuccsá válok és mindent megteszek a Nőnek, hagyom, hogy ő domináljon! Szóval ha vége lenne, újra "szűzként élnék", szerintem jó sokáig! 20/F

2016. máj. 6. 07:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!