Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 20+-os szűz fiúk! Miért nem voltatok még lánnyal?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy féltek h elrontotok valamit, vagy kicsinek tartjátok a péniszetek, vagy egyszerűen nem jön össze egy lánnyal sem? Vagy más oka van?2016. ápr. 2. 23:01
1/35 anonim válasza:
nem igazán jön össze egy lánnyal sem.
2/35 anonim válasza:
Mert impotens vagyok tinikoromtól. 35/f
3/35 A kérdező kommentje:
De miért? Nem jössz be a lányoknak?
2016. ápr. 2. 23:07
4/35 anonim válasza:
Én aszexuális vagyok és a külsőm is átlag alatti.
6/35 A kérdező kommentje:
nem tudom miért lényeg, de lány vagyok!:D
2016. ápr. 2. 23:14
7/35 anonim válasza:
Mert nem kellek senkinek. Nagyon sok lány bántott már meg.
11/Férfi
8/35 anonim válasza:
én eléggé gátlásos voltam azért voltam későn érő, de bejutottam egy barlangba azért egyszer csak :D
9/35 anonim válasza:
bár már nem vagyok szűz, de 20 fölött vesztettem el. azért, mert későn érő típus vagyok. 20 alatt nem is nagyon érdekelt a dolog és érzelmileg sem igazán voltam érett rá, hogy bárkivel bármit is kezdjek.
10/35 anonim válasza:
Kéne egy csaj lehetőleg 10 év fölötti.
7#-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!