Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexeltetek már szűz sráccal, úgy, hogy ti már nem voltatok szüzek? Hány évesek voltatok és mennyi a srác (vagy srácok, ha többen voltak)? Hányadik partnered volt? Szex előtt mennyi idővel ismerted meg? Alkalmi volt, vagy kapcsolat?
Sosem szexelnék szűz pasival, nem akarok tanítani senkit sem. Amikor szűz voltam, akkor főleg nem feküdtem volna le az exemmel ha ő szűz, legyen már jó az első élmény, dugjon meg rendesen, ne rajtam gyakoroljanak.
23L
2. Szexpartner.
Én 19 Ő 21.
Szexkapcsolat lett a dologból.
21/N
Igen, mindketten 22-k, 8. partner volt, 3 hónappal előtte ismertem meg, 2 hónapja voltunk kapcsolatban. Az első válaszolóra reagálva: iszonyatosan jó volt, sokkal önzetlenebb volt mint eddig bármelyikük, nem volt probléma sem a technikájával sem a tűrőképességével :)
23L
én 21 éves voltam a srác 19 :D ő volt a 3. partnerem alkalmi kapcsolatnak indult, de azóta is együtt vagyunk :D
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!