Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok örülnétek annak, ha egy srác péniszének sose lenne semmi szaga / illata?
Figyelt kérdés
2015. szept. 24. 16:28
1/10 anonim 

válasza:

Én nem. Túl steril lenne, mintha nem is egy igazit, csak egy műfarkat szopnék állandóan...
2/10 A kérdező kommentje:
Az enyémet kb. fél éve körülmetélték teljesen és sosincs semmi szaga / illata. Nem is gondoltam, hogy így lesz és meglepődtem rajta.
2015. szept. 24. 16:34
3/10 A kérdező kommentje:
Szoptál már műfarkat? :P
2015. szept. 24. 16:39
4/10 anonim 

válasza:

Hát kipróbáltam egy párszor, amikor volt, igen. Vagy ez nagyon gáznak számít, ha egy lány szop egy műfarkat?... :D
5/10 anonim 

válasza:

Nem számít gáznak, szerintem nagyon izgató látvány lehet :).
6/10 A kérdező kommentje:
Miért szopna egy lány MŰfarkat, ha igazit is szophat? :P
2015. szept. 24. 18:00
7/10 anonim 

válasza:

Ó, akkor te is megerősítettél a hitemben! Voltam már két metélt farkú pasival, és tényleg nem volt szaguk. Úgy tűnik, ez ezzel jár.
Amúgy ha a véleményemet kérdezed... finom :) nagyon is! Nekem ez jó dolog, csak ilyenkor kicsit sajnálom az embert, hogy az én puncim kb. még fürdés után is "punci szagú"... Mondjuk panasz nem volt rá.
8/10 A kérdező kommentje:
Azért nincs szag, mert a szagokat a megtelepedő baktériumok okozzák mindkét nemnél és mivel a teljesen körülmetélt pénisz szabaddá válik (nincs fityma), így ott nem tudnak a baktériumok megtelepedni, tehát szag sincsen. Egy puncinál ez kivitelezhetetlen. Egy puncinak ezért mindig van valami szaga / illata :) Nyilván fürdést követően a punci is kellemesebb illatú azért, mint 2 órás edzés utáni állapotban :D
2015. szept. 24. 22:09
9/10 anonim 

válasza:

:) Előző vagyok, igen, 12 óra meló után nem szagolnám meg a saját nunimat... :O Inkább gyors fürdés.
De voltam már nem egyszer olyan helyzetben, hogy egy metélt fütyijűt kényeztettem egész napos munka után, és SEMMI szag. Ledöbbentem. :)) Szerintem örülj neki!!
10/10 A kérdező kommentje:
Örülök is :D Ráadásul tök jól sikerült a műtét is.
2015. szept. 25. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!