Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elfogadhatóbb a megcsalás, ha egyszerre két lányt kapott meg a srác, igaz?
Figyelt kérdés
Végül is kevés ilyen esélye van az életben és ki kell használni ha adódik. Szerintem meg lehetne érteni.2015. szept. 19. 12:54
1/9 anonim válasza:
Megértem, hogy utána miért lennék olyan kedves összecsomagolni a holmiját.
2/9 anonim válasza:
Végülis.. te is biztos elfogadnád, ha a csajod részt venne egy hatalmas gang bang-ben, hogy 10 hapsi egyszerre szoptatja meg dugja..:)):):):)))):))))
3/9 anonim válasza:
Ez a kérdés szimpla provokáció, ha nem akkor csak egy igazi idióta. 21/F
5/9 Estienne válasza:
Két nő kiegyenlíti egymást, tehát nem is történt semmi. Főleg, ha akkor épp más helyen történt és más volt az irányítószám is.
6/9 anonim válasza:
Persze, én is mindig figyelni szoktam rá, hogy ha félre akarok lépni, akkor egyből legalább két-három pasival csináljam, mert úgy nem is számít megcsalásnak. :-))
7/9 Estienne válasza:
A három az már megcsalás! Csak párosával szabad ;-)
8/9 anonim válasza:
Persze, adnék neki egy pacsit, majd vinnék neki egy sört, és jól lecumiznám, mert olyan büszke lennék rá!!
Ehhhh....
9/9 anonim válasza:
Megcsalhat a párom nyugodtan... Egyszer. :) Aztán mehetne útjára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!