Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves 20+-os szűz fiúk!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves 20+-os szűz fiúk! Miért nem voltatok még lánnyal?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy féltek h elrontotok valamit, vagy kicsinek tartjátok a péniszetek, vagy egyszerűen nem jön össze egy lánnyal sem? Vagy más oka van?

2016. ápr. 2. 23:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
69%
Èn szivesen elvennèm olyan pasinak aki nagykoru de még szüz! :D
2016. ápr. 3. 12:35
 22/35 anonim ***** válasza:
56%

Kedves 21-es!

Az én külsőm olyan átlag alatti, hogy egy nő sem tudná tolerálni. :D

2016. ápr. 3. 12:43
 23/35 anonim ***** válasza:
14-es Mennyi privátot kaptál? :D Tuti trollkodásból írtad ide a sok szűznek :D
2016. ápr. 3. 13:21
 24/35 anonim ***** válasza:

20:

Ez azért így elég karcsú. Nekem például mindenről van véleményem, igaz nem beszélek sokat, lényegretörő vagyok, de alapjáraton semmi gond nincs a kommunikációs képességeimmel. Emellett hülyének se mondanám magam, felsőfokú képzettségem van és 120+ iq-m. Valójában szűz se vagyok már, de ebbe rengeteg időt öltem és nem úgy sült el (a történet) vége, ahogy szerettem volna. Viszont szó szerint vett, felvállalt kapcsolatom még nem volt.

2016. ápr. 3. 14:12
 25/35 anonim ***** válasza:

Gyerekkori traumák.

183/80kg

20F

2016. ápr. 4. 23:37
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

mert alapvetően magányos tipus vagyok,félős,NAGYON nincs jó dumám,és nem is vagyok egy Adonisz.

és a csajokat akik érdeklődnek utánam,na azok meg ááá 20ból 1és az is zakkant.

2016. ápr. 4. 23:38
 27/35 anonim ***** válasza:
63%

Én azért vagyok szűz még és az is maradok életem végéig, mert én "fűevő és MGTOW" vagyok.

23/F

2016. ápr. 4. 23:53
 28/35 anonim ***** válasza:
62%
Az ilyen kilátástalan embereknek ajánlanám a társkereső oldalakat, ha már szemtől szemben nem olyan könnyű ismerkedni és adjátok kicsit lejjebb az elvárásaitokat és legalább olyan hülye legyen az illető mint te magad, sikerülni fog, tapasztalat👍
2016. ápr. 4. 23:55
 29/35 anonim ***** válasza:

A 20-as válaszoló nagy igazságot, tényt írt le, de kiegészíteném:

Szerintem nem csak kommunikációs gondjaik lehetnek, hanem egész más defektjeik is, amik a legtöbb embernek nincsenek...

2016. ápr. 5. 07:35
 30/35 anonim ***** válasza:

Egy fiút sem zavar, ha leszüzezik? Nem tudom mikor alakult ki ez a hímringyós megnevezés, régebben ilyet nem használtak. Egy fiú nem lehet szűz, mert nincs szűzhártyája. Biológiailag nem igazolható az ártatlansága. A fiú lánnyal volt, van, vagy lesz.

Fiúk, ne hagyjátok magatokat megalázni!

2016. ápr. 5. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!