Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves 20+-os szűz fiúk!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves 20+-os szűz fiúk! Miért nem voltatok még lánnyal?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy féltek h elrontotok valamit, vagy kicsinek tartjátok a péniszetek, vagy egyszerűen nem jön össze egy lánnyal sem? Vagy más oka van?

2016. ápr. 2. 23:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%

Eleinte azért voltam, mert szerettem volna megtalálni az "igazit" hozzá. Aztán már amikor kiderült, hogy erről le kell mondanom, kellően gátlásos lettem ahhoz, hogy ne merjek igazán közel kerülni valakihez, és rengeteg félelmem van ezzel kapcsolatba , hogy ezért valaki lenézve ha kiderül, hogy én nem tudom mit hogy kell csinálni ha oda kerül a sor.

27/F

2016. ápr. 2. 23:50
 12/35 anonim válasza:

Én több éve keresek társat. Tini korom komoly kapcsolatra vágyom. Komolytalannak láttam azokat a fiúkat akik csak a szexre vágytak.

Aztán végignéztem, hogy mindegyiküknek lesz barátnője, engem meg a lányok figyelembe sem vesznek. Gimi koromban több lánnyal ismerkedtem. Mind lelki szemetesnek használt engem. Ha valakitől többet akartam az elutasitott.

A legnagyobb ok szerintem, hogy a szüleim sokat bántalmaztak érzelmileg, és nincs sok önbizalmam.

21 éves koromban a pick up artist-oknak hittem, és azt gondoltam hogyha elég sok lányhoz megyek oda, és beszélek velük lesz valami. Több mint száz idegen lánnyal beszéltem, nem történt semmi. Elkezdem társkeresőzni. A statisztikák szerint 100 ból 1-nek jövök be kinézetre. De ha ezek szóba álltak velem se lett semmi. Tinderen is vagyok 200 like után lett 2 matchem, de ők nem még álltak szóba velem.

Itt vagyok 23 évesen.

Se szex, se csók, se RANDI.

Ja és a péniszem nagy,

szóval nem az a probléma.

Nem mondanám, hogy tökéletes vagyok, de ha lenne egy szép lány akit szerethetnék, és belül is szép lenne, akkor én őt nagyon megbecsülném és hű lennék hozzá.

Talán épp az a gond hogy nem dugni akarok, és ezért nem játszom meg magam, hanem őszinte vagyok.

De igazából fogalmam sincs miért.

Nagyon örülnék ha lenne rá egy egyértelmű válasz, lehetőleg valaki olyantól aki olyan szituban volt mint én.

Üdv,

23/F

2016. ápr. 2. 23:58
 13/35 anonim ***** válasza:
70%
Mgtow vagyok 5 éve. 23/f
2016. ápr. 3. 00:32
 14/35 anonim válasza:

a 12. vagyok.

13.

Én is gondoltam hogy lehetnék mgtow, de még nem adtam fel.

Szerinted jó döntés volt?

2016. ápr. 3. 00:36
 15/35 anonim ***** válasza:
14. Szerintem a legjobb döntés. 3. szinten vagyok.
2016. ápr. 3. 00:51
 16/35 anonim ***** válasza:
19%
Büszke lehetsz magadra utolsó. Gondolom eddig se kellet baseball ütővel elzavarnid a csajokat. Így könnyű mgtow 3-nak lenni.
2016. ápr. 3. 05:28
 17/35 anonim válasza:
Nem hinném, hogy annyira érdekes lennék, hogy kelljek a lànyoknak, így én nem is próbàlkoztam, sose.
2016. ápr. 3. 06:54
 18/35 anonim ***** válasza:
Meg se próbáld.
2016. ápr. 3. 10:00
 19/35 anonim ***** válasza:
87%
Hozzám nem vonzódnak a nők, nem is merem leszólítnai őket. Ma már nem is tudnék bízni bennük, maximum egy örömlányban, csak a szorongásaim miatt nem tudok ellátogatni hozzájuk.
2016. ápr. 3. 11:10
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Mert aszociálisak és a legtöbbjük az első pár elutasítás után feladják és nem tanulnak belőlük semmit. Legtöbbjük az alapszintű kommunikációra nem képes, nem hogy csajozni.

Én is ilyen voltam 19 éves koromig, csak én változtattam magamon. Nem adtam fel, nem törődtem bele, hogy reménytelen vagyok és főleg nem meséltem be magamnak, hogy minden jó úgy ahogy van. Meg is lett az eredménye, 8 hónapja van egy gyönyörű barátnőm, akivel mindennél jobban szeretjük egymást.

2016. ápr. 3. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!