Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a 35-40+ férfiak vonzanak?
mióta csak emlékszem, mindig is az idősebb pasik vonzottak. A korosztályom, a mai napig hidegen vagy! Ez mitől lehet? Ez nagyon beteg?
19l
Ugylátom itt sok fiatal fikagyereknek nem jutottpi.n,a már hónapok óta és irigyek a férfias kanokra
Sajna ez van eljön a ti időtök is kb 20-30 év mulva talan
De nem biztos
Én emiatt nem tudok párt találni magamnak. Alapvetően a 35-40+ korosztályhoz vonzódom én is, de csak 20 éves vagyok. Mégis bennük tudom meglátni a vonzó férfit, bennük találom meg azokat a tulajdonságokat, amelyek számomra imponálóak és fontosak. Ezzel viszont nem általánosítani szeretnék, nyilván nem minden ebben a korban lévő férfiről beszélek, hanem azt mondom, hogy eddig akiket igazán akartam/akikért többet éreztem/akikkel többet el tudtam volna képzelni, ők mind ehhez a korosztályhoz tartoztak. Ettől függetlenül tisztában vagyok vele, hogy esélytelen a dolog sajnos, ezért a saját korosztályomban próbálok keresgélni, csak sikertelenül. Ezekben a srácokban nem találom meg a számomra lényeges tulajdonságokat, és azokat a külső jegyeket sem, amik vonzanának. Nem tudom, mi lesz így velem, nagyon zavar, de sajnos ez van. Úgyhogy kedves Kérdező, nem Te vagy csak így. Nem tudom, hogy mennyire "beteg", de nem egy jó dolog, az fix...
20/L
A járásnál kicsit részletesebb dolgokrol kezdtünk el beszélni Lilu. Azután eltüntél.
2x is összefutottunk, 2 témában +-os ügyben. 2x el is tüntél.
Ezért nem privizek.
Aki csak ezt az oldalát/kérdésed ismeri tév útra mehet.
Higyj nekem. Ha a vágyad hajt (levelezésünk témája), az szerint nem fogsz normális embert normális kapcsira találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!