Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 evesen miert vonzanak a 10-15 evvel idosebb ferfiak?
komoly valaszok erdekelnenek..
lehet ennek valami konkret oka?
26 éves FELNŐTT nőként miért lepődsz meg ezen?
Ha ezen már agyalsz, és bajként titulálod ezt a szituációt, ott már elég nagy gondok vannak fejben nálad!
Egy idősebb férfitól elvárod azt, hogy értelmesen tudjon kommunikálni, hogy határozott legyen, hogy tisztában legyen az élet dolgaival, hogy segítsen Neked, hogy biztonságot nyújtson. Sokkal kevesebb a bonyodalom vele, nem fogsz veszekedni lényegtelen dolgokon, mert már ezt korábban tapasztalta, tisztában van az együttélés buktatóival és a probléma megoldására törekszik.
Volt 13 évvel fiatalabb barátnőm, én imádtam a fiatalságát, a hevességét, Ő pedig azt, hogy mindent rám bízhatott és megoldottam. Ha 2 ember jól kiegészíti egymást akkor működhet a dolog!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!