Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak a 35-40+ férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a 35-40+ férfiak vonzanak?

Figyelt kérdés

mióta csak emlékszem, mindig is az idősebb pasik vonzottak. A korosztályom, a mai napig hidegen vagy! Ez mitől lehet? Ez nagyon beteg?

19l

2016. ápr. 2. 03:01
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne beteg dolog?
2016. ápr. 2. 12:40
 12/51 anonim ***** válasza:
51%
A sok vén kujon, hogy örül, közben a kérdező egy milliomos sármos pasira gondolt, nem egy sörhasú, szőrös, büdös ratyira mint az ittlévő szemetek. .
2016. ápr. 2. 14:10
 13/51 anonim ***** válasza:
54%
Jót röhögtem az utolsón de igaza van. Szinte látom magam előtt a sok igénytelen, szakadt mackónadrágos, lecsúszott tahó panelprolit akik itt verik a nyálukat.
2016. ápr. 2. 14:17
 14/51 anonim ***** válasza:
41%
#13 Ja és azt hiszik magukról, hogy ők az istenek ráadásul kb 60-as IQ-val, mert még a saját helyzetüket is képtelenek felmérni. :D
2016. ápr. 2. 14:33
 15/51 anonim ***** válasza:
91%
Utolsok😁 Nem minden nőnek illetve fiatalnak kellen kockahasu,sarmos,gazdag vagy barmilyen pasik. En 15 vagyok es nekem is az erett ferfiak jonnek be talan 30 felett. Igen,kicsit furcsa de ez van. Nem mindenkinek tetszik a hasonlo korosztaly,pl nekem - ezek a pavak,meg "stillesek",meg az olyanok akik tobbet torodnek magukkal mint egy lany es 6 oran at csinalja a nalam hosszabb hajat. Ok az ilyen kicsi fiucska csoportba sorolhatoak b*zi vonasok cimkevel. Ennyit errol. 😉
2016. ápr. 2. 18:32
 16/51 anonim ***** válasza:
17%
Oké utolsó. Felemeled a szabad az általánosítás ellen erre ugyanazt teszed. Nagyon érett hozzáállás a kortársad hímnemű tagjait páva köcsögnek bélyegezni. Amúgy 15 évesen mit akarsz te egy 30 évestől?
2016. ápr. 2. 18:56
 17/51 anonim ***** válasza:
70%
Mert azok érettebbek. Ha kölcsönös a vonzalom, akkor akár még házasság is lehet egy ilyen kapcsolatból, feltéve, ha te is elég művelt, intelligens vagy, hogy mélt
2016. ápr. 3. 08:25
 18/51 anonim ***** válasza:
60%
folytatás: feltéve, hogy te is méltó társa lennél.
2016. ápr. 3. 08:26
 19/51 anonim ***** válasza:
38%
Leírtam már, de azért még egyszer.: Az érettség-(az érett gondolkodás) rohadtul nem korfüggő, hanem emberfüggő. Szóval ez egy nagy baromság, berögzülés, hogy aki idősebb az érettebb. Embere válogatja, hogy ki milyen, és két egyforma ember pediglen nincs. Puszi a hasatokra. Remélem ma is tanultatok valamit.
2016. ápr. 3. 08:39
 20/51 anonim ***** válasza:
35%

50%

Könyörögöm, most 30-15 éves párosításról beszélünk. Egy kétszer annyi idős férfitól akarsz te házasságot? Igen ők lehet, hogy érettebbek de te nem. Az utolsónak is igaza van. Az érettség nem kizárólag kor függvénye.

2016. ápr. 3. 09:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!