Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm, szeretjük is egymást, de. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát: a barátnőmmel nagyon szeretjük egymást,már viszonylag hosszú ideje együtt vagyunk, szex azonban még nem volt de nem is siettetem. Azonban lakik 2vel alattam egy 36 éves nő aki rettenetesen kívánatos le, minden pasi tuti megkiívanna. Szeretem a barátnőmet mégis le akarok vele feküdni. Mit tegyek? Vagy ez már nem is szerelem akkor a barátnőm felé? Lányok mit mondanátok ha a baratotok ezt kozolne veletek?
20F
2016. márc. 30. 21:27
12/12 anonim válasza:
Ha van esélyed megdugni a másik nőt, ki ne hagyd mert később bánni fogod.
Olyan meg nincs, higy nem sietteted a szexet. Vagy neked jó így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!