Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőmmel nagyon szeretjük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel nagyon szeretjük egymást és jó minden. Ami a gond nekem hogy csak orál szex közben megy el. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Az a gond ami csak nekem gond hogy csak orál sex közben megy el ha benne vagyok mindig csak azt mondja hogy már majdnem elmentem és néha azt is hogy kicsit tovább tarthatott volna! Előjáték elég hosszú (10 perc) ha berakom az kb 3-4 percig tart (16 cm). Szeretném elvinni úgy hogy benne vagyok . Mit tudnátok ajánlani?(ha kimarad az előjáték akkor is + 1 perc).
2015. nov. 25. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3-4 perc az elég soványnak tűnik
2015. nov. 25. 11:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Bevállalnék valami bogyót is amitől nem lesz bajom . Igen szerintem is sovány egyszerűen nem bírom benne . De annyinak örülök hogy előttem csak önkielégítéssel ment el mással nem .
2015. nov. 25. 11:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Aki tud mondthatna valami bogyót amitől tovább bírom ha el is megyek és nem lesz tőle bajom.
2015. nov. 25. 11:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Csiklóvibrátor amit használjatok szeretkezés közben, így többszöri orgazmusa is lehet rövid idő alatt.
2015. nov. 25. 11:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Más megoldást nem látok erre ...
2015. nov. 25. 11:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ajánld neki a lovagló pózt, ott ő irányíthat.. plusz nagyobb az esély az orgazmusára :)
2015. nov. 25. 11:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Kegel gyakorlatok (neked), lassabb tempó, póz váltások. Ha maszturbálsz próbáld visszatartani minél tovább. Ez a probléma nem oldódik meg egyik napról a másikra, de gyakorlással, odafigyeléssel javíthatsz a teljesítményeden. Ha nincs szervi oka, akkor fejben dől el.

A méreted lényegtelen, a probléma a korai magömlésed.

2015. nov. 25. 11:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Mindig Próbálom vissza tartani ami kb +30 sec. 7 hónapja vagyunk együtt napi 2-3(valamikor 5 ) sex és nem változik . Ezért is gondoltam valami bogyóra .
2015. nov. 25. 11:54
 9/11 A kérdező kommentje:
hozzátenném hogy én 21 ő 33.
2015. nov. 25. 12:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Azoktól a "bogyók" merevedési problémákra lettek kitalálva, amiben te nem szenvedsz a leírtak alapján.

Könnyebben feláll tőlük a farkad, de az aktus nem lesz hosszabb tőlük, mert nem tompítják le az ingert, ami a farkadat éri.

Ha meg 33 évesen nem volt még hüvelyi orgazmusa a barátnődnek más partnerrel sem, akkor közel sem biztos, hogy kizárólag az idő tényezőn múlik. De ettől persze még jó lenne, ha tudnátok ezen "javítani".

A neten találsz elég sok tanácsot, gyakorlatot korai magömlés esetére.

2015. nov. 25. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!