Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a gond?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Nemsokára 30 éves leszek, és borzasztó nemi vágyat érzek. Majdnem állandóan erekcióval kelek reggel. Már szinte naponta maszturbálok, pedig párkapcsolatban élek. Ha nem teszem, egyszerűen úgy érzem, megőrülök. A párommal meg nem merek beszélni erről, mert enélkül is szexmániásnak tart. Nagyon szeretem, és nem kívánok semmi olyat ráeröltetni amit nem akar. Tehát nyílván csak akkor csináljuk amikor ő is akarja. Mi lehet velem a baj? Ezzel, hogy menjek orvoshoz, szerintem minimum kiröhögne. Tapasztaltatok már ilyet?

2015. nov. 22. 08:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Az orvos ezzel pont nem fog kiröhögni. Ha túlternelődik a szervezeted hormonnal akkor ez van. Du.ghatnékod van napestig. Menj el orvoshoz és csak annyit mondj hogy szeretnél egy átfogó hormonvizsgálator.

Egyébként voltam mar én is így. Túl kell lenno rajta nem tudok mást mondani. Ha pedig ez nem egy időszaki dolog nálad akkor orvos ...

2015. nov. 22. 08:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem röhög ki az orvos, csak magában kuncog, amiért már olyannal is hozzá fordulsz, ami teljesen normális. Sajnos, (vagy nem sajnos) a férfilétnek vannak ilyen kínjai. Evolúció bácsi így gondoskodik a faj fennmaradásáról. Amíg feleségem őnagysága be nem töltötte az 52-t, mi is naponta szerelmeskedtünk. Ehhez persze nagyon meg kellett tanulnom, hogy mivel tudom nap mint nap lázba hozni, felkorbácsolni a szenvedélyét. Tedd azt te is! Tanulj!
2015. nov. 23. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!