Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja szexuális életünkkel?
Lassan másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, az összeköltözés küszöbén állunk.
Szexben viszont olyan fura. Mármint amikor már csináljuk akkor nagyon jó, szenvedélyes, élvezzük mindketten stb.
Viszont az elkezdés, a kezdeményezés...pocsék.
Mindig én mászok rá, ő sosem kezd.
Azt mondja azért csinálja hogy jobban kívánjam, ne unjam meg, ilyesmi.
Beszéltem vele erről már nemegyszer, de változás nem történt.
Plusz:
Én szeretek nyalni, újjazni stb, de már minden egyes szex előtt kell ez. Egyszerűen ha csak csókolgatom, simogatom próbálom izgatni, az nem elég és nem nedvesedik be (már a kapcsolat legelején is hasonló volt a dolog, sajnos nem nedvesedős tipus)
Viszont amint kb 2-3 at nyalok odalenn neki már szinte folyik is a cucc..olyankor már nincs baj, de efféle más gyengédebb hatásokra nem tüzelődik be.
Mikor rákérdek h velem van e a baj, azt mondja hogy dehogyis, sőt, csak ő még mindig gátlásos előttem, nincs önbizalma, ilyesmi dumák..
Eltér az igényünk is. Én sokkal többször igénylem.
Mikor ezt szóvá teszem, akkor úgymond "muszájból" teszi szét a lábát. Látom rajta hogy annyira nem akarja, de mikor meg már elkezdjük akkor nagyon benne van!
24/F
és 23/L
Királykisasszony effektus...Hagyjad rá picikét. Ha keres mást, akkor egy qrva, ha meg hetek múltán rádveti magát, minden ok. Te meg matyizzál szorgosan.
26/F
Egyetértek #2-vel. Ha néhány nyelvcsapás kell a benedvesedéséhez, hát hadd szóljon, örülj neki hogy ennyivel "megúszod" :D És ettől még a csókolgatás-simogatás is jól eshet neki.
Ha ő egyáltalán nem kezdeményez, akkor pedig mondd meg neki hogy nem ettől fogod megunni, és jelezd hogy pl most megvárod, hogy megkívánjon, és jelezze ha már szeretkezne. Hadd szokja az érzést.
Ha látványosan nem partner midebben, akkor valóban el kéne gondolkozni a kapcsolat létjogosultságán...
25F
A nő fejben izgul fel.
Találd ki hogyan tudnád őt felhúzni szavakkal, képekkel, cselekedettel stb. Ez akár több napos folyamat is lehet, és sok gondolkozás kell.
- Próbáld jó pár napig elhúzni a szexet, kerüld valami igazi kidumával, ne csak fáradsággal
- Próbáld belőni a megfelelő napokat (menstruáció után 10 nap és utána)
- Napokig hergeld, csókold, fogdosd, játsz vele, csikizd, lepd meg, de mindig siessetek valahova, "most nem szabad, pedig nagyon de nagyon meg akarlak..."
- Vedd le a lábáról, randizz, add a legjobbadat, de szexre valahogy ne jusson idő és hely
- Pár nap húzás után kezdj kicsit perverzkedni vele (SMS, képek, mit csinálsz majd vele az ágyban, húú most hogy meg..., stb.)
És nézd meg hogy mennyire rád fog mászni és alig várja, hogy megdöngesd.
Annyiban figyelj, hogy ha a perverzkedő résznél vagy, ne húzd 1-2 napnál tovább, mert átmegy frusztrációba.
Plusz a rossz ki-duma, (játszol/nincs kedved/fáj a fejed) hogy húzd a szexet is nagyon frusztráló.
Amik jók: Munka, suli, megígértem, ezt muszáj megcsinálnom, szülők (lényeg, hogy jöjjön át, hogy nagyon akarod csinálni, de nincs időd)
+1 tipp:
szerezz be egy jó csikló vibrátort (plusz síkosítót). Egy jó fajtát (mondjuk Tango (kis rózsaszín rúzs forma, nem jut eszembe a gyártó, asszem Vibe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!