Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor valaki több órás szexről beszél az alatt az egészet érti előjátékostól és utójátékostól vagy a pénisz ki-be húzogatását a muffba amíg el nem durran az ember?
Amikor valaki erről beszél, akkor virítani akar és ez szánalmas.
A szex nem egzakt tudomány és nincsenek olyan merev(hehe) határai, nincsenek elvárt kötelező körei.
Még az sem igaz, hogy te egyféleképpen dugsz, mert a partner, vagy akár az aktuális lelki állapota is mást és mást tud kihozni belőled.
A lényeg, hogy attól, hogy órákig csinálsz egy menetet, még nem leszel jó szerető.
Én annyit tanácsolnék, hogy engedd el magad és adj teret annak az énednek, amelyiket más esetben rejtegetsz. Sztem a nők nem finomkodást várnak, nem is gondos időbeosztást, hanem azt az érzést, hogy akarod őt és minden porcikáját.
Ha ezt megadod neki 15 percig, az ezerszer jobb, mint egy 2 órás, előregyártott reszelés.
Ja, és még egy bónusztipp: az orgazmus utáni percekben alakul ki a kötődés, szóval ne fordulj el, ne hagyd ott magára. Hagyd, hogy bújjon és soha nem fogja nézni az órát.
Igazad lehet Wanda.
A következőket tudom elképzelni.
- bedzsinázta a csajt, de nem volt képes kikapcsolni a melltartóját, így mire eljutott volna a bugyiig, már elmúlt annak a hatása.
- volt szex, de mikor meglátta a csaj meztelenül, berohant a fürdőbe. 1 óra 50 perc alatt imádkozta ki a srác, 10 perc alatt megvolt a többi szarással, kávéval együtt
- volt szex, de a srác kb. 300 kiló és közben elaludt a csajon, aki csak az ébredés után tudott kiszabadulni
- egy fekete lyuk közelében történt az aktus
(megjegyzem a relativitás értelmében ilyenkor a távolságok és a hosszúság is rövidül, tehát a két óra rövidebb farokkal ment végbe egy külső szemlélő szerint, hehe)
Mindenki magából indul ki! :P
touchee :)
De hiányoznak is a régi dzsinázós, dagiszexes űrlégyottok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!