Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta vagy óvszer? 2 éves kapcsolat, tervezzük, hogy együtt maradunk, szeretjük egymást. Én 17, barátom 18. Még szüzek vagyunk.
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 14:38
1/29 anonim válasza:
2 éves kapcsolatnál szerintem már bőven ismeritek egymást és megbíztok egymásban annyira, hogy nyugodtan lehessen tablettával védekezni, ami ugye a szex szempontjából nyilván élvezetesebb mindkettőtöknek. ;)
2/29 A kérdező kommentje:
mi is így gondoljuk, csak kell az alátámasztás :) köszi :)
2010. aug. 14. 14:47
3/29 anonim válasza:
2 évig szex nélkül jártatok? az igen...nálam sose volt később mint 2 hét. :D
amúgy tabletta.
4/29 anonim válasza:
tabletta.. ha nem válik be, akkor óvszer.
5/29 A kérdező kommentje:
igen, két évig szex nélkül jártunk... nekem így volt jó, elég gátlásos voltam, ő pedig várt rám. most úgy érzem, hogy itt az ideje. egy csöppet sem bántam meg hogy eddig vártunk, mert így mire szexelni fogunk, addigra már nagyon jól ismerjük egymást, és én erre vágytam :)
2010. aug. 14. 15:29
6/29 anonim válasza:
jó, h nem 15 évesen szexeltél!! akkor mégy gyerek az ember!! na, a lényeg, h nyugodtan kezdd el a tabit, de először orvoshoz kell elmenned, és 2 hétig még nem véd..
7/29 anonim válasza:
huh, akkor nagyon kitartó barátod van. :) becsüld meg nagyon! én 3 hét múlva azt mondtam volna h vagy lesz szex vagy sajnálom, de nem fog menni. ritka az olyan vérmérsékletű srác mint a tied tényleg. :)
am meg miaz h nem válik be a tabletta? pont óvszeről szoktak mert nem éreznek semmit.
8/29 anonim válasza:
már aki, kedves utolsó. és óvszerrel is érzed a dolgokat, ne mondd, h nem. aki meg nem hajlandó óvszert húzni a lány miatt, az felejtős pasas.. ugy értettem, h ha nem válik be, h nem birja a szervezete, vagy vmiért nem szedheti.
9/29 anonim válasza:
15:35: miaz h jó h nem szexelt 15 évesen? írni se tudsz könyörgöm. arról meg ne is beszéljünk h fogalmad sincs a világról, ez egy természetes folyamat h egyre hamarabb szexelnek az emberek, képzeld, hamarabb is érnek már, hamarabb jön a menszi. ezt hívják evuluciós folyamatnak te..ááh..nem mondok semmit inkább rád. :)
10/29 anonim válasza:
nem tudok irni? ezt meg mégis honnan vetted? csak mert a gyorsaság miatt nem használok nagy kezdőbetűket? :) sztem mindenki a saját háza előtt söprögessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!