Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tabletta vagy óvszer? 2 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tabletta vagy óvszer? 2 éves kapcsolat, tervezzük, hogy együtt maradunk, szeretjük egymást. Én 17, barátom 18. Még szüzek vagyunk.

Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 14:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
53%
Nem csak ez a 2 fogamzásgátlás mód van! Néz körül ha úgy érzed esetleg, hogy még nem akarsz gyógyszert szedni! Nagyon jó krémek is vannak! Én régen a Pharmatex krémet használtam és bevált!
2010. aug. 14. 18:03
 22/29 anonim ***** válasza:
68%
én tudom, h nem csak ez a 2 van, de ez a 2 a legeredményesebb. vagy esetleg még a hüvelygyűrű, vagy a pesszárium. de a pharmatex az extragyenge. orvosok se ajánlják.
2010. aug. 14. 18:14
 23/29 anonim ***** válasza:
40%
Hát én azt használtam! Nem estem teherbe! Nekem teljes mértékig bevált!
2010. aug. 14. 18:20
 24/29 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem a tabletta jobb, nem kell félni, mint az óvszernél, h kiszakad pl:) Persze, ha időben beveszi az ember minden nap, de erre a legtöbb nő képes. Aztán még ott van az is, hogy az óvszer a srácnak kényelmetlen, én meg mondjuk lány létemre is utálom az óvszer érzését. Sokkal jobb nélküle...

Plusz a mai tabletták már nagyon alacsony hormontartalmúak, és nagyon ritka esetben okoznak pl. meddőséget stb.... valamint a ciklusod is szabályozza, enyhébb lesz a vérzésed, van amelyiknél a fájások is teljesen elmúlnak, szóval szerintem előnyös.

2010. aug. 14. 19:40
 25/29 anonim ***** válasza:
38%
örülj neki, szerencséd volt. attól még a pharmatex gyenge. csak kiegészitő védekezésként alkalmazható, pl. óvszernél, h ha kiszakad, akkor ne legyen gond, egymagában csak akkor, ha nem gond a baba.
2010. aug. 14. 23:26
 26/29 werte ***** válasza:

Nagyon könnyű lányokat és érettebb gondolkodásúakat megszólni. Nem tudom miért jó az, ha előbb szexel valaki. Hiába ér valaki TESTILEG KORÁBBAN, ha agyilag zokni! (akkor még a 18 éves kor is kevés). Szerintem igenis JÓ döntés, hogy vártatok a testiséggel. S jó magam is vártam egy lányra 9 hónapig. Pedig én a 20hoz, ő pedig a 18-hoz volt közel!

De, hogy a kérdésre is válaszoljak:

Esetedben (ha megbíztok egymásban és már 1-2 hónapja szeded a tablettát, akkor elég az. Ám a kapcsolat elején jobb ha gumit is húztok. (bizalom és fertőzés ellen is jó). Amely pasi nagyzolásból, vagy csak szájhősködésből azt írja a védekezés a csajok dolga-kívánom, hogy egy igazán nagy ribitől szedjen be egy jó kis fertőzést, akkor majd meggondolja!

A válaszom tehát (esetedben gyógyszer), vagy gyógyszer és gumi!

2010. aug. 15. 20:50
 27/29 anonim ***** válasza:
utolsó, ezen a véleményen vok én is.. és mégis belémkötöttek.. " prűd " vok.. ha ha.. :D
2010. aug. 15. 23:13
 28/29 werte ***** válasza:
Azért, mert a tengerszeműeket MINDIG bekóstolják! (más felől mi vagyunk kevesebben)
2010. aug. 16. 08:30
 29/29 anonim válasza:
100%
Az óvszer nem csak a terhességtől véd,hanem a nemi betegségektől is...
2017. dec. 16. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!