Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta vagy óvszer? 2 éves kapcsolat, tervezzük, hogy együtt maradunk, szeretjük egymást. Én 17, barátom 18. Még szüzek vagyunk.
Szerintem a tabletta jobb, nem kell félni, mint az óvszernél, h kiszakad pl:) Persze, ha időben beveszi az ember minden nap, de erre a legtöbb nő képes. Aztán még ott van az is, hogy az óvszer a srácnak kényelmetlen, én meg mondjuk lány létemre is utálom az óvszer érzését. Sokkal jobb nélküle...
Plusz a mai tabletták már nagyon alacsony hormontartalmúak, és nagyon ritka esetben okoznak pl. meddőséget stb.... valamint a ciklusod is szabályozza, enyhébb lesz a vérzésed, van amelyiknél a fájások is teljesen elmúlnak, szóval szerintem előnyös.
Nagyon könnyű lányokat és érettebb gondolkodásúakat megszólni. Nem tudom miért jó az, ha előbb szexel valaki. Hiába ér valaki TESTILEG KORÁBBAN, ha agyilag zokni! (akkor még a 18 éves kor is kevés). Szerintem igenis JÓ döntés, hogy vártatok a testiséggel. S jó magam is vártam egy lányra 9 hónapig. Pedig én a 20hoz, ő pedig a 18-hoz volt közel!
De, hogy a kérdésre is válaszoljak:
Esetedben (ha megbíztok egymásban és már 1-2 hónapja szeded a tablettát, akkor elég az. Ám a kapcsolat elején jobb ha gumit is húztok. (bizalom és fertőzés ellen is jó). Amely pasi nagyzolásból, vagy csak szájhősködésből azt írja a védekezés a csajok dolga-kívánom, hogy egy igazán nagy ribitől szedjen be egy jó kis fertőzést, akkor majd meggondolja!
A válaszom tehát (esetedben gyógyszer), vagy gyógyszer és gumi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!