Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tabletta vagy óvszer? 2 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tabletta vagy óvszer? 2 éves kapcsolat, tervezzük, hogy együtt maradunk, szeretjük egymást. Én 17, barátom 18. Még szüzek vagyunk.

Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 14:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
23%
Tabletta.Én csak rossz élményeket tudnék mondani az óvszerrel kapcsolatban.Ez olyan mintha rád húznának egy zsákot a dög melegben
2010. aug. 14. 15:40
 12/29 anonim ***** válasza:
25%
15:38: bocsi, ebben igazad van, erre itt hirtelen felindulásból nem is gondoltam. amúgy a gumira is sokan érzékenyek, szóval nem evidens h az is jó lesz számukra.
2010. aug. 14. 15:40
 13/29 anonim ***** válasza:
75%

na ne mondd.. nekem már 11 évesen megjött, de attól még egy 15 éves akkor is gyerek hozzá. olvasgasd csak a sok 15 éves által feltett kérdést, idézek párat:

" nem védekeztünk, lehetek terhes? "

" belémélvezett, lehetek terhes? "

" időben kivette, lehetek terhes? "

előváladékról és hasonlókról fogalmuk sincs. mellesleg a szex akkor se adhat akkora élmény egy 15 évesnek, mint egy 17-18 évesnek. fejben is meg kell rá érni, nem elég a mensi, meg a cici. én se mondok inkább rád semmit. ha neked ugy tetszik, akkor b... el az életedet tiniként, de én tudom, h nem kell a rúd elé szaladni. 18 évesen vesztettem el, és nem lett semmi gondom. ha hiszed, ha nem :))

2010. aug. 14. 15:42
 14/29 anonim ***** válasza:
3%
18/L aláírásal is lehet olvasni jó pár ilyet, illetve mégis honnan szedsz arról adatokat h mekkora azok száma akik 11 évesen védekezésel szexeltek? teljesen abszurd dolog h te ebből állítasz tényeket. egyébként agyilag is hamarabb érnek az emberek, jó pár 12-13 évest ismerek aki sehogy sem mérhető a 10 évvel ezelőtti 12-13 évesekhez. ez tudományos tény, az is h az várható életkor, és életminőség is idővel nő. 50 év múlva már akár lehet 100 év is az átlagos életkor, ez is tény, és nem a gyakoriról szedtem. :)
2010. aug. 14. 15:46
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs gond ezzel, hogy valaki vár a szex dologgal. Főleg abban a korban. Az egyik " kedves " válaszolónak meg üzenem, hogy aki beleköt másba, csak azért, mert egyetlen betűt rossz helyre írt, az csak magát minősíti.
2010. aug. 14. 15:52
 16/29 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy nyitottam egy veszekedő topikot... :S

Lennétek szívesek befejezni? :)

Köszi!

2010. aug. 14. 15:58
 17/29 anonim ***** válasza:
40%
kedves kérdező, nem veszekszünk, vitázunk, de kérted, így abbahagyjuk. :) a kérdésedre pedig ott a válasz, menj el nődokihoz, ő megvizsgál h használhatsz e fogamzásgátlót, ha nem akkor fog ajánlani helyette mást, ennyi. nem tudom miért nem az illetékes szakembertől kérdezed. :) itt egy kukáskocsi vezető is mondhatja azt neked h védekez lúggal. akkor azzal fogsz? érted. :)
2010. aug. 14. 16:04
 18/29 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Én nem szállok bele a többiek vitájába, inkább válaszolok a kérdésedre. Én az óvszert próbálnám ki először. Nem azért, mert kényelmesebb, hanem sok esetben ha a szexuális élet óvszer nélkül kezdődik akkor nehéz áttérni egy lényeges ingerszegényebb megoldásra. Benne lehet a pakliban, hogy a tabletta nem válik be, nem szedheted tovább. Szóval én először óvszert ajánlok, a biztonságérzetet egyébként is jobban megteremti szerintem, mert eszközös, nem hormonális, és "látszik" a védekezés. Innentől a döntés a tiétek :)
2010. aug. 14. 16:04
 19/29 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező: ez tök jó, az én barátom is két évet várt rám, bár a távolság miatt is :) én tabit ajánlanék, az kényelmesebb, de van ezen kívül pl injekciós védekezés is /nem ismerem csak hallomásból, azt hiszem havonta kell beadatni/, és a doki szerintem megtudja mondani, mi lenne a legcélszerűbb. Ha a tabit választanád, akkor megvizsgál, legalább is méhnyakrák vizsgálatot biztos csinál. Aztán a többit meglátod. :) Sok sikert!

19/L

2010. aug. 14. 16:24
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
óvszer
2010. aug. 14. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!