Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mennyi ideig tart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyi ideig tart elélveznetek orális szex közben?

Figyelt kérdés

Én nőként sajnos borzasztóan hamar elfáradok benne, de nem tudom, hogy a partnerem bírja jól, én vagyok az ügyetlen vagy ez egy hosszabb dolog...

23/L

2016. márc. 21. 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire vagyok kanos, leggyorsabban 5 perc, de van hogy félórát is simán bírok.
2016. márc. 21. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Kb negyed óra
2016. márc. 21. 21:36
 3/10 anonim ***** válasza:
1óra 1,5fél és mielőtt azt állítaná valaki hogy kamu,nem ez őszinte válasz.Végig élvezem de sokáig bírom akár menyire is profi aki csinálja.De ha te vagy Laura Angel akkor talán 15-20perc
2016. márc. 21. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
bekapja a lány és már el is megyek a szájában.
2016. márc. 21. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Rég voltam már nővel úgyhogy valószínűleg pár mp alatt.

25f

2016. márc. 21. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:

én sokszor nem is tudok elmenni az oráltól

24/f

2016. márc. 21. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Gyakorlás kérdése. És attól is függ, hogy a partnered hogyan szereti. Beszélj vele erről is!

Igyekszem vissza tartani, így ha jól csinálja akkor 10-15 perc. Ha ismeretlen a lány akkor lehetséges, hogy az oráltól el sem élvezek.

2016. márc. 21. 22:41
 8/10 anonim válasza:
több dologtól függ... a zsánere vagy-e az illetőnek, emellé hogy szeret-e ill. megbeszéltétek-e hogy ki hogy szereti, mit vállal stb... volt olyan partnerem aki 25 percig folyamatosan csinálta és végül a kezem által mentem el és volt olyan is, hogy 3-4 perc után már kiadták a parancsot a tüzelésre... csináld érzésből, az a lényeg :) ha pedig nem szereted csinálni akkor ink mondd meg a partnerednek mert az egyik őtöknek sem jó
2016. márc. 23. 17:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is legtöbbször 1 órát minimum igénybe vesz, feltéve, ha csinálja addig a hölgyemény. :D

Sokszor olyan is volt már, hogy el sem mentem már én éreztem kellemetlennek és mondtam, hogy inkább szexeljünk.

Egyébként meg nagoyn szeretem ha szájjal izgatják a farkam.

23F

2016. márc. 23. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Bi srác vagyok, mindig azt hittem baromi jól csinálom, szenvedélyesen, érzéssel, soha nem volt panasz.

Aztán egy régi hetero életmódot folytató ismerősömmel voltam, aki azt mondta nála ez nagyon gyenge, órákig is csinálhatnám, mert neki pont az jön be ha lágyan és lassan csinálják, akkor percek kérdése. Mindenki más és más, célszerű megbeszélni kinek mi jön be.

2016. márc. 24. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!