Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyi ideig tart elélveznetek orális szex közben?
Én nőként sajnos borzasztóan hamar elfáradok benne, de nem tudom, hogy a partnerem bírja jól, én vagyok az ügyetlen vagy ez egy hosszabb dolog...
23/L
Rég voltam már nővel úgyhogy valószínűleg pár mp alatt.
25f
én sokszor nem is tudok elmenni az oráltól
24/f
Gyakorlás kérdése. És attól is függ, hogy a partnered hogyan szereti. Beszélj vele erről is!
Igyekszem vissza tartani, így ha jól csinálja akkor 10-15 perc. Ha ismeretlen a lány akkor lehetséges, hogy az oráltól el sem élvezek.
Nekem is legtöbbször 1 órát minimum igénybe vesz, feltéve, ha csinálja addig a hölgyemény. :D
Sokszor olyan is volt már, hogy el sem mentem már én éreztem kellemetlennek és mondtam, hogy inkább szexeljünk.
Egyébként meg nagoyn szeretem ha szájjal izgatják a farkam.
23F
Bi srác vagyok, mindig azt hittem baromi jól csinálom, szenvedélyesen, érzéssel, soha nem volt panasz.
Aztán egy régi hetero életmódot folytató ismerősömmel voltam, aki azt mondta nála ez nagyon gyenge, órákig is csinálhatnám, mert neki pont az jön be ha lágyan és lassan csinálják, akkor percek kérdése. Mindenki más és más, célszerű megbeszélni kinek mi jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!