Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem szeret nyalni?
Undorodik tőle, de azt mondja, csak néha. Mindig azt mondja, majd csinálja, de eddig még nem fordult elő...
Mit csináljak, hogy valahogy kevésbé találja undorítónak? Vagy hagyjam? Jól esne néha, ha viszonozná az orált is, de ha nagyon nem akarja, akkor én se akarom rákényszeríteni.
én is azt kavasonám,hogy akkor te se neki.
És ha neked nem fontos,maradj vele, de ha van rá igényed, akkor szakíts vele minél hamarabb.
Nem kell hibáztatni,ráerőltetni, csak közölni vele,hogy ha ő elvárja tőled,akkor igencsak önző.
Én szex előtt és után is csinálom neki, és sokszor ettől függetlenül is, és sose kértem cserébe semmit. Ezért is esik rosszul, hogy ha mégis felhozom a témát, azt kapom, hogy "majd".
Alapból nem szereti, nem miattam.
Egyszer egy iszonyat büdös pinával volt dolgom utána hónapokig undorottam a nyalástól....
Lehet neki is van régől egy sebe...
Mindenkinek mások az egyéni preferenciái szexuális téren. Van, aki nagyon szeret nyalni, van, aki nem. Ugyanúgy, ahogy a lányoknál van ez a szopással. Az előző válaszolónak azért jelezném, hogy a homoszexualitás meg a nem nyalás között azért nem sok kapcsolat van. Az a nő sem leszbikus, aki nem kényezteti a párját orálisan.
Próbáld meg ezt megbeszélni vele. Lehet, hogy tényleg van valami korábbi rossz tapasztalata, vagy csak fél, hogy nem lenne ügyes, nem tudna csúcsra juttatni. A kommunikáció a kulcs, anélkül nem fog menni. Esetleg fürödjetek együtt, és szépen frissen jelezd neki, hogy most nagyon jól esne egy kis játék odalent.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!