Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem szeret nyalni?
Undorodik tőle, de azt mondja, csak néha. Mindig azt mondja, majd csinálja, de eddig még nem fordult elő...
Mit csináljak, hogy valahogy kevésbé találja undorítónak? Vagy hagyjam? Jól esne néha, ha viszonozná az orált is, de ha nagyon nem akarja, akkor én se akarom rákényszeríteni.
Pedig van ilyen pasi, nem kevés, engem többször összehozott ilyennel a sors. Mivel a nők 80 %-a nem képes a hüvelyi orgazmusra, az ilyen pasi véleményem szerint nem sokat ér az ágyban.
Szóval kicsit meg kéne erőltetnie magát, pláne, ha te csinálod neki, ezt nem viszonozni önzőség.
Nem finom, én el tudom képzelni, akárhogy megmosom, a páromnak orális szex után érzem a száján. Viszont a pénisz sem finom, emlékszem az elsőnél én is majdnem hánytam. Ezt is meg kell szokni, most már szeretem nagyon csinálni a páromnak.
Amennyiben ezen nem változtat, én nem erőltetném ezt a kapcsolatot, nekem az jön le belőle, hogy nem vagy neki igazán fontos.
Szerintem meg az olyan nő nem ér semmit, aki nem képes a hüvelyi orgazmusra.
17. LOL Nem tehet róla a nő,hogy nem képes hüvelyi orgazmusra.Attól még el tud élvezni a nő, csak muszáj valamennyire ingerelni a csiklót. Mivel hogy így is nagyokat lehet élvezni...:D
Nehogy már támadjuk a nőket ezzel a szöveggel,hogy amit az egyik válaszoló írt, hogy bezzeg ha a nő nem szeret szopni
Mert az orális szexet önzetlenül adjuk a másiknak.
Két emberen múlik és nem kell általánosítani. Csak mert valaki olyan nővel/férfival találkozott aki nem tette meg, nem kell hülyeségeket levonni, és ilyet se mondan,hogy bezzeg ha nő nem szeret szopni,el van nézve.
Az a másik embertől függ,hogy van e igénye vagy nincs.
Én pl szakítanék,ha a partnerem nem kényeztetne orálisan. Szerencsére én megtaláltam azonnal a nekem tökéletes személyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!