Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem szeret szexelni!?
Figyelt kérdés
Általában mindig èn mászok rá, van h addig kènyeztet ameddig èn el nem èlvezek, de utána nem folytatjuk. Vagy szexelünk, de èn megyek el hamarabb, ami fura ès ő már nem is csinálja tovább. Azt mondta h a szexbe neki csak az a fontos h èn èlvezzem, ami mèg furább, mert azèrt ezen a tèren szerintem minden pasi önző kicsit. Vagy ha nem is az legalább ő is ki akar elègülni. Hiába kèrdezem erről nem mond semmit. Komolyab nèha már azon gondolkozok, h meleg csak jól titkolja vagy megcsal ès nem akarja rám "pazarolni" magát. Vagy szerintetek normális h így viselkedik?
18/L
2015. máj. 25. 08:47
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy meleg és egy másik férfival csal meg...
4/7 anonim válasza:
Ez nem igaz hogy önzőek lennénk.Bár persze van olyan aki csak magával foglalkozik.Pl én azt élvezem ahogy a párom élvezi.De ezáltal nekem még jobb.Tehát én is megteszek mindent annak érdekében hogy a párom legyen az első.Utána még meg szoktam várni esetleg a 2.-3.-at.Mondjuk a végén azért imádok elmenni és az esetek nagy többségében egyszerre.
5/7 anonim válasza:
Nem normális dolog. Nagyon komolyan el kell vele beszélgetned, ha meg akarod tudni az okát. Készülj fel arra is, hogy van valakije. Persze, ez nem biztos. De ha nem akar veled őszinte lenni, nincs sok értelme a kapcsolatnak.
6/7 anonim válasza:
ez annyira távol áll egy egészséges férfitól hogy biztos vagyok benne hogy meleg a csávó
7/7 anonim válasza:
Vagy aszexuális, vagy kevés igénye van a szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!