Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, hogy férfiprostihoz járok?
Persze, benne van a pakliban.
Egy olyan fél éve járok hozzá.
Akik a vibràtorral jönnek, tényleg azt hiszik, egy nő kielégülése abból áll, hogy a hüvelyben ki-be tologatnak valamit?
A vibrátor sem felizgatni, sem kinyalni nem fog, ti nagyon okosok...
"ha már fizetek érte akkor szép áru kell. :) Sportos test, szép arc, hatalmas farok, jó állóképesség"
Szánalmas.
Ha van rá pénzed,költsd. Megérdemled.
Amíg árucikknek nézel egy embert.Addig fizess is érte.
Egyébként rosszak a tapasztalataid.
Nekem évek óta van 2 szexpartnerem is.S még nem sikerült beleszeretni egyikbe sem.
Lehet hogy ezentúl én is férfi prosti leszek.
Kvajó testem van,az állóképességem extra jó (4-5 menet egy nap) ha úgy adódik.A többit le sem írom ide.
Amíg szr van veréb is van.
Én nem voltam még férfiprostinál, de nem ítéllek el érte egyáltalán. És az érveidet is megértem teljesen, hogy egyrészt nem akarsz elköteleződni egyelőre, másrészt ha már szexelsz, akkor garantált minőséget akarsz. ;)
Igazából csak azon az egyen lepődtem, hogy fél éve ugyanoda jársz vissza. Nem félsz, hogy ennyi idő alatt kialakul valami kötődés? Ő beléd szeret esetleg, vagy te belé? :)
30/N
A férfiprostik is megérdemelnek női ügyfeleket néhanapján.
A legjobbaknak meg még fiatal is jut. :)
Kérdező, azért tetted fel a kérdést, mert lelkiismeretfurdalásod van miatta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!