Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vágyom az apukám korú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom az apukám korú férfiakra?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, boldog, kiegyensúlyozott családban nőttem fel. Mindenkivel nagyon jó a kapcsolatom a családban, apukámmal különösen, ő a pédaképem minden téren.

Voltak barátaim az én korosztályomból de nem szerettem velük együtt lenni, csókolózni, még a szex sem volt jó.

Viszont az utóbbi időben megismertem több férfit is akik bár jóval idősebbek nálam, kedvesek hozzám, látszik, hogy ők már tudják, hogy kell bánni a nőkkel és ez nekem nagyon tetszik.

Állandóan arról fantáziálok, hogy szexuálisan közelebb kerülök hozzájuk, keresem az alkalmat, hogy "véletlenül" összefuthassak valamelyikükkel.

Az egyikük ráadásul teljesen összezavart mikor azt mondta, hogy nagyon szép vagyok, csak kár, hogy ő ennyivel idősebb nálam.

Tudom, hogy ez már-már beteges, de van rajtam kívül más aki hasonló cipőben jár?

Légyszíves csak normális válaszokat írjatok!

Előre is köszi !

2016. márc. 11. 14:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

De jó is lenne ilyen csajszival !

f

2018. nov. 6. 19:15
 22/22 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz mert beteg vagy.
2020. aug. 14. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!