Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jó ötlet prostival elveszíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet prostival elveszíteni, ha 22 évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Igazából szinte sosem próbálkoztam nőknél, mert félek a csalódástól. Meg úgy vagyok vele, ha lenne esélyem a nőknél már megkörnyékezett volna legalább egy... A helyes pasik után futnak a nők. Tipikus lúzer vagyok ez van, de legalább ne szüzen haljak meg...

2016. márc. 10. 15:59
1 2 3
 21/23 Thomika20 ***** válasza:

Csak annyit tudok mondani, hogy 23 éves voltam már majdnem, 1 hónap híján. Már nagyon érdekelt, hogy milyen lenne a szex.

Sosem érdekelt úgy igazán semmi és nem is tudtam volna elbeszélgetni normálisan egy lánnyal sem. De mivel ember vagyok, persze, hogy érdekelt már jó ideje, milyen lenne lefeküdni valakivel.

Végül én is pro.stival veszítettem el. Megbántam e? Nem igazán mondhatnám.

Csak viszont egyet hozzá teszek: nekem nagyjából olyan volt mint a drog, megtörtént és egyszerűen napi szinten hiányoltam attól a pillanattól fogva.

Ha semmilyen formában nem hiszel abban, hogy valaha is lesz barátnőd, akkor szerintem inkább várass vele, mert csak szenvedni fogsz, mert annyira hiányolni fogod.

Nekem se volt addig a pillanatig, csak 1 barátnőm, vele nem volt, nem is voltunk hosszú ideig együtt.

Aztán megtörtént, fél évre rá lett egy másik barátnőm, vele se volt semmi.

Majd jött a 3 és egyben utolsó (nem vagyunk már együtt, eltiltották tőlem, meg körülbelül nem is szerethetett igazán).. Lényeg az, hogy vele volt, én vettem el neki, első pasija voltam. Pedig én is egy nyo.morék, semmire kellő voltam, de még is kellettem neki addig, míg anyukája meg nem halt és ellenem nem fordították.

Ja igen, hozzá kell tennem, hogy nem vagyok vicces, nem jártam sehova soha. S még is velem volt a lány egy évig.

Tehát akár hogy is, 25 éves voltam, mikor a 3. lett.

Nem vagy elkésve semmivel. Biztos akadna olyan, aki szívesen veled lenne. Sőt, szerintem olyan is van aki még velem is lenne akár. Csak nagyon nehéz találni. Rengeteg olyan lány van, aki nem mozdul ki otthonról, szerény, kis visszahúzódó. Csak az ilyeneket pont ezért nehéz megtalálni..

Csak azért vigyázz, szűz lányt nem ajánlok neked!

Mert mind csak egy hü.lye pi.csa, aki idővel elkezd fantáziálni arról, hogy milyen lenne másik pasival is lefeküdni már. Ha nincs nagy szerszámod, akkor felejtsd el a szűz lányokat.. Aki meg már nem az, akinek már volt dolga több pasival, ő neki már több esze lesz, hogy nem azt fogja nézni, hogy mid van a gatyában.

2016. márc. 20. 09:06
 22/23 anonim válasza:
én is egy prostival csináltam először, de nem csak a szexért, hanem egy részt kiváncsiságbol is hogy vajon milyen egy profival. volt még előtte egy csaj akivel lehetett volna, de ő nem tudott felizgatni. de nem bántam meg, mert nem utcai prosti volt, hanem luxusprosti (ugy hiszem hogy igy hivják őket)
2016. ápr. 11. 10:52
 23/23 Bálint Lilien válasza:
MINDENKEPP tedd meg!!!! HUSZONKETTő VAGY!!!!!!!!!!
2021. máj. 5. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!