Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet prostival elveszíteni, ha 22 évesen még szűz vagyok?
"már megkörnyékezett volna legalább egy..."
Ó majd a csajok futnak majd utánad te ne csak ülsz a se***én. A prosti jó lesz neked.
Az a legnagyobb baj, hogy sokan azt hiszik az első alkalom ha megesik akkor megváltozik a világ. Pedig ez nem igaz. Minden ugyanolyan lesz mint előtte volt. A nő nem lesz tőle jobb nő, a férfi pedig nem lesz tőle jobb férfi. Csak akkor különleges, ha az első alkalom olyan személlyel történik, akihez érzelmileg is vonzódsz, mivel a szexet és a szeretkezést csak egy dolog különbözteti meg egymástól, az hogy épp mi játszódik le a fejedben azzal a személlyel kapcsolatban akivel teszed.
A szex az egészséges ember szükséglete, csak az nem kívánja, aki lelkileg, vagy testileg alkalmatlan rá.
Tedd fel magadban a kérdést, hogy mit vársz az első alkalomtól?
Ha csak azt, hogy megtudd milyen az amikor együtt vagy valakivel, akkor megteszi bármilyen nő, hiszen nem érzelmeket, hanem magát a szexet akarod megtapasztalni.
Ha pedig azt várod tőle hogy azután majd csábítóbb, vagy jobb ember, esetleg felnőttebb leszel, akkor csalódni fogsz de óriásit. Többek közt azért is, mert az esetek többségében az a férfi aki még nem csinálta, vagy hosszabb ideig nem volt alkalma rá, függetlenül attól, hogy érzelmileg kötődik-e a partneréhez, nagyon hamar be fogja fejezni.
Ahhoz hogy ez ne okozzon később esetleg gondokat, nem árt ha olyannal történik akit legalább ismersz és akivel kölcsönösen megbíztok egymásban. Ha eleve félénk vagy, szinte biztos hogy meg fogod bánni, még akkor is ha az illető "profi" mindent megtesz, hogy ne csalódj, de ne feledd el, hogy ő pénzért csinálja. Ha lelkiismeretesen teszi, akkor se neked mint embernek fog szólni a dolog, hanem annak, hogy fizettél érte és ez hatalmas különbség. Ő szolgáltatást nyújt, te pedig igénybe veszed, de ez nem ugyanaz, mintha valaki azért lenne veled, mert te, te vagy.
Még azzal is jobban jársz ha egy szórakozóhelyen ismerkedsz meg magányos, társaságra váró lányokkal akiket nem rajong körül a pasik hada, és ha nem az a lényeg nekik, hogy mekkora a bankszámlád, vagy mennyire vagy macsó, de mondjuk jól táncolsz, vagy csak jól érzik magukat veled, előbb-utóbb meg fog történni a dolog.
"Az a legnagyobb baj, hogy sokan azt hiszik az első alkalom ha megesik akkor megváltozik a világ. Pedig ez nem igaz. Minden ugyanolyan lesz mint előtte volt. A nő nem lesz tőle jobb nő, a férfi pedig nem lesz tőle jobb férfi. Csak akkor különleges, ha az első alkalom olyan személlyel történik, akihez érzelmileg is vonzódsz, mivel a szexet és a szeretkezést csak egy dolog különbözteti meg egymástól, az hogy épp mi játszódik le a fejedben azzal a személlyel kapcsolatban akivel teszed."
Ezzel a résszel csak egyetérteni tudok. A szeretkezés lényege az érzelem, hogy törődtök egymással, hogy örömöt akartok szerezni a másiknak. Ugyanakkor sajnos vannak olyan férfiak, akik személyiségükből fakadóan sosem lesznek sikeresek a nőknél. Ilyen esetben azért egy lakásos lány is valami, minden embernek vannak szükségletei.
Viszont az itt háborgó néhány előző kommentelőnek ajánlom, hogy kicsit gondolkozzon ez. Akárhogy nézem, senki nem arra gondolt, hogy csávókám ül a sarokban és majd a nő beleguggol a farkába, miközben ő semmit nem tesz. Szörnyülködve látom, hogy manapság egyetemista lányoknál az a felfogás, hogy mindig és minden helyzetben a férfi kezdeményezzem, legyen szó csak beszélgetésről. Hiába tetszik a lánynak a srác, hiába epekedik érte, előbb rohad le a keze, minthogy annyit írjon facen a kiszemeltnek hogy szia. :D Nevetséges felfogás.
Igen utolsó azbikyen csajok firduljanak is fel egyedül. Aki ilyen apróságra sem képes attól később sem lehet sok jót elvárni.
Amúgy annyiban fog megváltozni a dolog, hogyha dugott végre akkor egy hatalmas teher leesik róla.
Szerintem nyugodtan elmehetsz hozzá; a szüzességeden kívül más veszteni valód nincs:D azt a 10-15 ezer forintot meg amúgyis el költöd más apróságokra (pl chips, kóla, cigi (ha dohányzol) meg egyébb anyámkínja.. Amikre pár év múlva még emlékezni se fogsz.. Így meg legalább nővel leszel, ráadásul azért vannak közöttük gyönyörű, modell alakú lányok, barátnő feelingel:) csak arra vigyázz, hogy bele ne zúgj:D
Arra meg nincs garancia hogy ha nem mész el prostizni, akkor egyből; vagy rövid időn belül találsz magadnak barátnőt. Főleg úgy hogy a nőket nagyon nehéz meghódítani; akik huszonévesen még egyedülállóak, annak elég komoly /és rengeteg elvárásaik vannak:( azoknak megfelelni... Tyhűű... :D
Valaki 20-on éves szűzként elhiszi még ezt a szerelem baromságot? :D
Édes istenem... ilyen hülyeséget is csak a romantikus filmeken felnőtt nők tudnak leírni.
Emberek, 25 évesen már olyan rohadtul mindegy, aki ezen a szinten van... nem szerelemre vágyik, hanem bármilyen kontaktusra a női nemmel. Ha ez egy prosti, ha ez prostival való szex, akkor hajrá.
Igen is sokaknak segíteni fog. Egy akadállyal kevesebb. Mikor elvesztettem a szüzességemet, után nekem sokkal könnyebben ment az ismerkedés. Végre nem kellett emiatt rettegnem.
Ha elkezdtem beszélni egy lánnyal, akkor tudtam hogy mit akarok ebből az egészből. Elképzeltem, ahogy szexelünk. Már nem féltem, nem rettegtem attól, hogy beégek mint egy törékeny kis virágszál. Ott volt a cél, és kész! Sokkal nagyobb önbizalom, ha tudod mit akarsz a nőtől, mint azelőtt. Azelőtt én kb csak "barátkozgattam" félszegen, de többet nem mertem.
Innentől már a szerelmet is meg lehet találni, csak éppen sok-sok ilyen esemény kell. Képletesen persze nem kell a szexre hajtani mindig, hiszen társat keresünk... de sok próbálkozásból nagyritkán kijöhet még akár egy értelmes kapcsolat is :D Sajnos manapság nehéz ilyet találni, de ahogy idősebbek lesztek, és lesz egzisztenciátok, stb annál jobban bevonzzátok a fészekrakó típusú csajokat 30 felett. Addig meg jó pasinak kell lenni, különben esélyetek nincs a nőknél, vagy csak szopatás az egész.
Persze, hogy jó ötlet. Csak ne tulajdoníts neki túl nagy jelentőséget, nehogy emiatt mégis rosszul érezd magad, vagy nehogy közben ezen kattogj, mert pont azért nem fogod élvezni.
Sokan elítélik. Na és? Ahhoz senkinek semmi köze, hogy Te mikor, kivel, hogyan, hol, illetve, hogy mennyiért.
Fogd fel úgy, hogy végre du---tsz egy jót, egy jó nővel.
én 26 éves vagyok és javában szűz. (Pedig azt mondják, hogy jóképű vagyok meg aranyos. "köszi köszi, de ettől még rajtad kívül vagyok...")
24 évesen értem el, hogy lett egy barátnőm és Ő is szűz volt. Szóban nagyon jókat szexeltünk, de megbeszéltük, hogy nem sietjük el. én hülye meg jó kisfiú módjára vártam... 15 hónapig, ahelyett, hogy macsóférfi módjára leléptem volna a pi---ba, míg végül kimondta, hogy vége. aztán 2 héttel később egy emberkével kialakított egy barátság extrákkal című dolgot.
ÚÚÚÚgyhogy már én is nagyon azon vagyok, hogy el kéne menni pro---hoz, ha már normális csajt nem vagyok képes összeszedni.
Szóval! Ja, irány az internet mélye, keress egy jó nőt, hívd fel, beszéld meg Vele és... élvezd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!