Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jó ötlet-e, ha egy szűz...

Vikcy kérdése:

Jó ötlet-e, ha egy szűz fiúnak úgy mutatom meg, hogy mi jó nekem, hogy előtte kényeztetem magam?

Figyelt kérdés

Félek, hogy rosszul esne neki, vagy zavarba jönne vagy bármi rossz, de egyszerűen nem tudom, hogy mutassam meg neki, hogy jó nekem. Eddig csak tapasztalt barátaim voltak. Az is fura, hogy eddig nem voltam "vezető" szerepben és nem tudom, mi ilyenkor a teendő. Mondjam meg neki hogyan szeretem vagy vezessem oda kezét esetleg mutassam meg? Kissé zavarban vagyok, ha szexről kell beszélni, úgyhogy nehéz lenne neki elmondani.

Hasonló cipőben járók válaszait is szívesen fogadom.

Normális válaszokat kérnék! :)

20/L

2013. nov. 30. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jó 5let.
2013. nov. 30. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Az eddigi helyzetekbol eddig az jott le, hogy tuti nem fogja tudni a dolgat?
2013. nov. 30. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy előtte, mármint a szeme láttára kényeztetnéd magad, játszanál magaddal?
2013. nov. 30. 20:06
 4/11 anonim ***** válasza:
hát ettől a passzív szereptől tuti zavarba jön, szerintem álljatok neki, hagyd hogy csinálja ahogy jön neki, aztán menet közben tudod neki mondani hogy hogyan, vagy nem is kell mondani odanyúlsz és segítesz, vagy te mozdulsz odébb, ez így szerintem jobban jönne ki :)
2013. nov. 30. 20:07
 5/11 anonim ***** válasza:

szerintem nem jó ötlet.

Mondd, hogy kezdje el rajtad és te majd adod az instrukciókat. Most csak tudod mondani, hogy nyalást hogy csinálja, közben ujjazzon-e vagy sem, ha igen hol stb. Utána meg jön magától minden. De még ez is felesleges ha el tudja helyezni a csiklót mondjuk térben és tudja, ill. meg meri kérdezni, hogy nyalás közben ujjazzon-e. Ott meg max adsz neki utasításokat.

2013. nov. 30. 20:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Vezesd oda a kezét nyugodtan,mutasd meg neki hol szereted hogyan.Ha egyszer nekem is lesz végre valakim,és tapasztaltabb lesz a lány,ami elég valószínű,akkor nekem is így lenne a legjobb az biztos.Én biztosan figyelnék rád nagyon,és utána próbálnám úgy csinálni,illetve ha valami nagyon jó neked például,akkor ezt akár mondhatod is neki vagy fejsimogatással is érzékeltetheted,és dicsérheted is utána persze. :)

22/F

2013. nov. 30. 20:08
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2-es: ő maga mondta, hogy nem tudja, mit kell csinálni.

3-as: igen úgy értem. Akkor látná, hogy jó nekem.

2013. nov. 30. 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is szűz vagyok, de én jobban örülnék neki, ha majd lesz valakim (ami amúgy kizárt a külsőm miatt), ha csak a kezével vezetne maximum. Amúgy is, szerintem a srácnak már lesznek alapvető fogalmai, hogy nagyjából hogy néz ki egy punci és hogy merre kell keresni a csiklót (legalábbis szerintem ez elég alap)
2013. nov. 30. 20:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor tenyleg segits neki, de ne igy, hanem szex kozben es ha jol csinal valamit akkor azt mond meg neki. Aztan szex utan is elmondhatotd neki hogy mi volt nagyon jo es min kene valtoztasson legkozelebb. Es majd belejon ha sokat gyakoroltok :D (2-es)
2013. nov. 30. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Amíg gondot okoz, hogy beszélj a szexről, addig ne csináljatok egymással semmit!
2013. dec. 1. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!