Jó ötlet-e, ha egy szűz fiúnak úgy mutatom meg, hogy mi jó nekem, hogy előtte kényeztetem magam?
Félek, hogy rosszul esne neki, vagy zavarba jönne vagy bármi rossz, de egyszerűen nem tudom, hogy mutassam meg neki, hogy jó nekem. Eddig csak tapasztalt barátaim voltak. Az is fura, hogy eddig nem voltam "vezető" szerepben és nem tudom, mi ilyenkor a teendő. Mondjam meg neki hogyan szeretem vagy vezessem oda kezét esetleg mutassam meg? Kissé zavarban vagyok, ha szexről kell beszélni, úgyhogy nehéz lenne neki elmondani.
Hasonló cipőben járók válaszait is szívesen fogadom.
Normális válaszokat kérnék! :)
20/L
Jajj már... ezek több tízezer éve belénk kódolt dolgok, nem kell ennyire felfújni. Inkább lazulni kellene, hogy élvezzétek mindketten, ne legyen benne "teljesítménykényszer", arra figyelj inkább! Persze mindenki más egy kicsit, lehet a másikat vezetni kicsit, de ez minden új szexpartnerre igaz.
Having fun! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!