Valami ötlet, hogy hogyan felejtsem el?
Sziasztok.
Előre bocsánat a hosszú szövegért, de nem tudom ezt kivel megbeszélni és egyedül nem tudom feldolgozni ezt.
Szóval arról van szó, hogy 18 éves lány vagyok, még szűz.
Meg van a vonzódás a pasik iránt de mégis úgy mond "félek" tőlük. Nem régen molesztáltak azóta pedig 3-szor is beszóltak nekem öregebb hapsik, hogy mennyire megb-sznának, meg hogy így meg úgy kielégítenének. Úgy érzem, hogy nem tudok senkit sem közel engedni, egyszerűen nem megy. Félek, nem bízok meg senkiben, és egyszerűen a molesztálás meg ezek a mondatok egyfolytában kavarognak a fejembe. Nem tudok tőlük megszabadulni. Már azon is gondolkoztam, hogy jobb lenne örökre szűznek maradni.
Szerintetek, hogy tudnám ezt a félelmet, gátlást feloldani magamba. Mégis mit tegyek, hogy normális életet éljek?
Hát azért már szüzen ne halj meg.Ez így nem mehet hogy minden jóból kimaradnál ez miatt.
Neked a legjobb lenne,ha találnál egy olyan fiút aki megvédene,és segítene.Hidd el könnyebb olyan lányokat bántani,akik mellett nem áll egy fiú aki megvédi.
A molesztálós dolgot valakinek ki kellene beszélned,hogy megnyugodj egy kicsit.Ha gondolod írj privátban és ott tudunk beszélni.
Szia!
Velem is ez a helyzet csak fiatalabb vagyok nálad. Engem is molesztáltam és mindig beszólogatnak nekem is, olyankor pedig beleremeg mindenem nehogy utánam jöjjenek és bármit csináljanak velem.
Sok-sok fiú hívott már randizni, de ez a dolog gátol benne mert egyszerűen FÉLEK.
Egyetlen fiúval találkoztam a rengetek közül, aki tud erről a dologról (ő az egyetlen rajtam és a férfin kívül aki megtette ezt) és még magam sem értem hogy adhattam ilyen infót a birtokába, de nem bántam meg mert segít mindenben és gyengéd, odaadó.
Tégy te is így! Bízz meg olyanban, aki megérdemli és segíteni fog neked testileg-lelkileg továbblépni ezen.
2. voltam. Mellékes story line:
Én voltam egy hasonló helyzetben az említett fiú és végül a csaj vert át. Igaz megbízott bennem, de kár, hogy én is! GGWP!
Hasonló probléma csak még társult még jó pár problémával.
Menj pszichológushoz. Egy JÓ pszichológus tud segíteni benne. Én elég soknál jártam és kb. az 5.-nél tudtam először beszélni a problémáimról. Az előtte lévőekkel meg csak körbejártuk az egészet... Szóval egy szakember jobban segíthet benne. Meg egy olyan személy, aki támogat és melletted áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!