Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul, hogy 23 körüli lányok 35-38 körüli, érettebb férfira vágynak? Akár komolyabb kapcsolatra, akár csak szexre.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan ezt elítélik, de van-e akit izgat ekkora korkülönbség?2016. márc. 6. 23:24
41/48 anonim válasza:
Igen, nekem a 35 körüliek jönnek be. L/22
42/48 anonim válasza:
Tény is való hogy jobb egy éretebb pasival lenni mint a korombeliek minden téren
43/48 anonim válasza:
Igen ez így van a korosabb pasik be jőnek a lányoknak az egzísztenciálisan mivel tapasztaltak már az életben ás sok van aki jót és rosszat is kapót az élettől és tanul bellöle de én is úgy veszem észre sók sor a lányok kettös játékot üznek természetesen tisztelet a kivételeknek akik fel válaják magukat én is voltam tőöbb fiatal lányal az életem során és nagyon jók a tapasztalataim
44/48 anonim válasza:
Hála istennek igen még fiatalabbak is. 36/F
45/48 mia027 válasza:
24 éves vagyok a párom 42 együtt élünk másfél éve,most pedig babát várunk!
47/48 mia027 válasza:
Miért lenne undorító,nem a kor számít!!!!Különben is milyen jogon ítélkezel te ,ismersz minket?
48/48 anonim válasza:
Előfordul hogy egy nő egy 60 körüli férfit választ?
(F) 60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!