Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul, hogy 23 körüli lányok 35-38 körüli, érettebb férfira vágynak? Akár komolyabb kapcsolatra, akár csak szexre.
Jaj kérdező. A csajok máshogy kezelik az őszinteséged mint mi. Nem fogják azt mondani, hogy a pénzre kerjednek hanem, hogy megfelelően tudna gondoskodni az utódokról meg a többi fa***ág. Nekem a saját nagyanyám is azt mondta, hogy akinek pénze van az az ember. Most erre mit mondjak?
De ha egy 20 éves cicafiút a Szülei telenyomnak pénzzel az nyilván esélyesebb lesz mint a 35 éves közmunkás, hiába érettebb az utóbbi.
Nem írom le újra amit már előttem a stabil egzisztenciáról. Viszont éppen ezzel összefüggően manapság inkább csökken a korkülönbség és egyre gyakrabban a nő az idősebb.
Ennek pedig két oka van. Az egyik, hogy az egzisztencia hamarabb elérhető, mint régebbi korokban.
Sokan már 18-20 évesen megkapják apucitól a lakást és a kocsit. A másik a céltudatos és MEGFELELŐ NEVELTETÉSBEN RÉSZESÜLT réteg, aki EBBŐL SZÁRMAZÓ önerőből vitte valamire, tanult, diplomázott, nyelvvizsgázott, világot látott és 25 éves korára ha nem is ő a következő Zuckerberg, de CEO a saját cégénél és több milliós vagyona van.
A második oka pedig a média és a divatipar ténykedése, amely a szakállas, szőrös mellű férfiak óta eljutott a csupaszcsiga Justin Bieberekig.
Mivel a szakáll és a mellszőrzet sok esetben 25-30 felett kezd el teljes pompájában kiterebélyesedni régen a nők erre buktak mert a szexszimbólumok is hasonlóak voltak.
Ma meg sok esetben a 30-as 40-es nők is összeállnak 18-20 éves taknyokkal.
"világot látott és 25 éves korára ha nem is ő a következő Zuckerberg, de CEO a saját cégénél és több milliós vagyona van."
Azért lássuk be ez elég ritka.
Nekem már tetszett meg 25 évvel idősebb hapsi.:D Apakomplexus...:D
De sosem úgy tekintettem rá, hogy 'Úristen de szívesen járnék vele' inkább 'Fúú hát ez szanaszét k.úrhatna itt rögtön ' :DDD
Miert lennek ettol beteg?:D
Csak egy kósza gondolat volt.:)
Ismerek hasonló hölgyet aki 25 éves es a párja 50 körül forgolodik!
Fujjj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!