Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Előfordul, hogy 23 körüli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordul, hogy 23 körüli lányok 35-38 körüli, érettebb férfira vágynak? Akár komolyabb kapcsolatra, akár csak szexre.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan ezt elítélik, de van-e akit izgat ekkora korkülönbség?

2016. márc. 6. 23:24
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Azért kíváncsi lennék ilyen korú lányok váklaszára is. Hogy ők hogy látják ezt.
2016. márc. 7. 01:55
 12/48 anonim ***** válasza:
94%

Csak a 30-as,40-es, majdnem 50-es pasikra tudok ugy nezni,mint Férfi. Csak ők izgatnak szexualisan is es veluk erzem jol magam. A velem egykoruak nincsenek ram ilyen hatassal,azokat nagy ivben kerulom. Nem tetszenek se kulsoleg,se a stilusuk,se a felfogasuk,a viselkedesuk meg vegkepp kiabrandito.

20/N

2016. márc. 7. 04:48
 13/48 anonim ***** válasza:
54%
Engem nem, de viszont nagyon sok lány azért kezd ki idősebbel mert már elegem van a nyavogasbol mert úgy a mostani 16-20korosztaj - rá sajnos nem lehet mondani hogy férfi tisztelet a kivételnek. Tehát ez is az egyik oka. Másoknak csak szimpla apa komplexum van.
2016. márc. 7. 05:56
 14/48 anonim ***** válasza:
37%

sok van ijen

engem azért környékeznek meg a fiatal csajok mert van jó kocsim van lakás ahol bármikor szexelhetünk zavartalanul akár egész éjjen át,

meg elviszem néha motorozni a hegyekbe meg persze élvezi velem a szexet

annyiszor csináljuk ahányszor ő akarja

és nem kell izgulnia mit fog holnap enni stb

40F

2016. márc. 7. 06:40
 15/48 anonim ***** válasza:
Én majdnem ötven létemre sok ilyen lánnyal éltem már át kellemes órákat...
2016. márc. 7. 08:08
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Izgatni nem izgat a korkülönbség. Párom 39 éves, én 25 vagyok. Rendes, normális, komoly kapcsolatban élünk, mindkettőnknek van saját lakása, kocsija, rendes munkája. Fiatalabb pasikban eddig csak csalódtam, nem hiányoznak. 25L
2016. márc. 7. 09:11
 17/48 anonim ***** válasza:
33%
Inkább az egzisztenciális javakra buknak. 35 évesen többé tudsz felmutatni mint 20 évesen.
2016. márc. 7. 13:20
 18/48 A kérdező kommentje:

utolsó:

Jók ezek a sablon képzetek, de a lányok épp más okokat mondtak.

2016. márc. 7. 15:17
 19/48 anonim ***** válasza:
Persze, majd megmondják szemtől szemben, hogy ezekre mennek? Egyik sem fogja azt mondani, hogy nagyon számít az egzisztencia. Még aki tényleg arra megy az is a kedvességet, szeretetet, biztonságot, határozottságot keresi állítása szerint...
2016. márc. 7. 15:22
 20/48 anonim ***** válasza:
63%
Nem 1-2 nővel beszéltem aki tagadta, hogy nagyon fontos lenne neki az egzisztencia. De mikor megkérdeztem, hogy akkor is ezzel a csávóval lennél ha ötöde ennyi pénze lenne ez volt a válasz: "jajj hát, jó akkor lehet nem lennék vele, de nem csak az számít". Persze, hogy nem kislányom :D
2016. márc. 7. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!