Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Előfordul, hogy 23 körüli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordul, hogy 23 körüli lányok 35-38 körüli, érettebb férfira vágynak? Akár komolyabb kapcsolatra, akár csak szexre.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan ezt elítélik, de van-e akit izgat ekkora korkülönbség?

2016. márc. 6. 23:24
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
50%
Nem csak a 20 ev korulieknek jonnek be a 30-38 koruliek a tiniknek is siman ezt a sajat szemszogembol mondom en is tini vagyok es sokkal jobban bejonek az idosebbek de persze nem az oregek 18-tol 35-ig ha szamomra helyes....nyilvan mindenkinek mas az izlese igy nekem ha helyes valaki az nem biztos h masnak a szemszogebol is az...en peldaul nem a sexre megyek ha megtetszik egy idosebb fiu/ferfi 18 even aluliak kozul csak 2 evel ezlot jott be par...mara mar egysem...van aki a farokra megy van aki csak szeretetre vagyik mivel sokkal eretebbek es jobban kezelik a dolgokat😃😄
2016. márc. 16. 19:48
 32/48 anonim ***** válasza:
45%
Azt kihagytam h lany vagyok es h az mar viszont gazos ha tanaral josz osze😂😂
2016. márc. 16. 19:50
 33/48 anonim ***** válasza:

36 évesen tudom hogy sok huszonéves megkörnyékez és néhánynak hagyom magam

nem nyávognak jó velük megteszik amit akarok és kész titokba marad ennyi és volt egy jó szex partijuk is

2016. ápr. 16. 21:05
 34/48 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom hogy normális-e, de én 18 vagyok és felizgulk a 30-34 körüli pasikra:)
2016. ápr. 16. 21:11
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fordítva is így van! Az én feleségem 42 éves én 26! És szerintem én vagyok a világ legboldogabb palija!! Csodás 7 és kicsit több mint 3 éves fiú gyermekekkel!
2016. ápr. 16. 21:22
 36/48 anonim ***** válasza:
46%
Persze, en 16 vagyok es mar most az a korosztaly vonz, szerintem iszonyuan szexik*_*
2016. ápr. 16. 22:24
 37/48 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy én 18 vagyok de engem nagyon vonz az a korosztály. És elsősorban nem a szex miatt csak utálom az éretlen fiúkat az én korosztályomból
2016. máj. 1. 08:29
 38/48 anonim ***** válasza:
48%
Jaj de aranyos utolsó. Mert te olyan érett bagy csak mert megnőttek a melleid. És gondolom akkor egy 40 éves gyári melós is szóba jöhet csak mert ő érettebb. Jaj dehogy. Azért legyen már pénze is hiszen neked az jár.
2016. máj. 1. 11:45
 39/48 anonim ***** válasza:

ismerek ilyen párokat konkrétan 4et.

elsősorban a "biztonság" dominál a lányoknál,mert az összes hapi eléggé szakadt külsőre,míg a lányok eléggé szépek.

a felállás általában ez-

alul iskolázott,létminimum környékén élő családból származó elég szép lány,aki szakmunkából él.

és akkor megismerkedik egy normális hapival,akinek az övétől magasan jobbak az anyagi lehetőségei.

a pasi rendes a lánnyal,összejönnek mindenki jól jár és idővel a lány is megkedveli a pasit.

2016. máj. 22. 22:27
 40/48 anonim ***** válasza:
25 vagyok és igen, szívesen összejönnék egy 30-37 körüli pasival, komoly és szex kapcsolatba is. Számomra ez a korosztály vonzó, érett és izgató. Tapasztaltabbak és nekem sokkal férfiasabbak, fel tudok rájuk "nézni".
2016. máj. 22. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!